SPORTURI  »  HOCHEI  »  FINALA CN / SPORT CLUB - HC CSIKSZEREDA

Înca unul

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2008 00:00

HOCHEI / Finala CN / Sport Club Miercurea Ciuc-HC Csikszereda 4-3 (0-2, 2-0, 1-1, 1-0 p), scor general 3-0. Sport Club Miercurea Ciuc mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi asigura titlul naţional

Sport Club a reuşit să învingă şi în al treilea meci al finalei Campionatului Naţional, pe HC Csikszereda, cu 4-3. Ultimul act se dispută după regula cel mai bun din şapte partide, aşa că SC mai are nevoie de o singură victorie pentru a reedita succesul de anul trecut, cînd au devenit campioni ai României.

Cu două victorii în primele întîlniri, Sport Club a intrat mai greu în meci, deşi prima ocazie le-a aparţinut. HC Csikszereda a pornit cursa de urmărire din start, în minutul şase, cînd Mihaly a deschis scorul. Profitînd de o superioritate numerică, Csikszereda a majorat diferenţa prin Petres Tivadar: 2-0. Struniţi la prima pauză de către Staffan Lundt şi Sandor Gal, jucătorii de la Sport Club Miercurea Ciuc au reuşit să egaleze cu ajutorul lui Lubomir Duda şi Szilard Sandor. În ultima repriză, cele două formaţii au mers din nou cap la cap, introducînd o singură dată discul negru în poarta adversarului. Marcatorii au fost Robert Peter şi Levente Peter. Conform regulii după care se joacă în finală, urmau prelungirile. Spectacolul avea să fie ucis repede, în secunda 32, de Peter Filip. Următoarele meciuri se vor disputa după ce ambele formaţii îşi vor încheia conturile din campionatul Ungariei, acolo unde joacă în paralel cu Superliga din România.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  02 Martie 2008, 16:09

Amice... esti idiot...

 •  02 Martie 2008, 13:03

si pentru ca nu imi place sa imi tin gura doar pentru ca asa si-ar dori un foarte "subtil" "domn" care nu are nici o treaba cu hocheiul dar caruia ii place sa posteze si el aici ca sa fie bagat in seama, ii voi face aceasta placere si voi mai aduce cateva mici corecturi: 1. in momentul invaziei mongole (1241), regatul ungariei era deja format de 240 de ani. 2. nu exista denumirea de "popoare fino-ugrice" (decat eventual in capul tau sec, savule, draga). termenul de fino-ugric se aplica privitor la limbi si se bazeaza pe o teorie destul de controversata, mai corecta fiind probabil denumirea de limbi uralice.

 •  02 Martie 2008, 12:18

@savu: "poporul roman (atestat cu vreo 600 de ani inaintea celor ce aveau sa devina unguri... de Herodot si nu de vreun pishtobaci)" sunt cuvintele tale si oricum ai da-o la intors, ai reusit sa produci o gogoasa cat tine de mare. evident iti e greu sa recunosti ca te-ai facut de ras si sincer sa fiu m-ar fi mirat, pentru ca asta ar fi insemnat ca ai totusi si un pic de caracter.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează