SPORTURI  »  INVESTIGATII EXTRASPORT  »  TOLO.RO

Detalii șocante din anchetă: s-au găsit 21 de resturi de dinți umani în cenușa din butoi! Procurorii îl caracterizează pe suspect drept „un om al peșterii”

Articol de - Publicat sambata, 27 iulie 2019 13:30

DIICOT a descoperit că Alexandra Măceșanu a sunat la 112 chiar de pe telefonul suspectului Gheorghe Dincă și a descris nu doar gospodăria, dar și pe el în detalii, ca vârstă, statură, a spus până și că ”are burtă”.

DIICOT a comunicat public că va cere arestarea suspectului de la Caracal pentru trafic de persoane și viol.

Omorul nu apare ca motiv al arestării pentru că nu există o expertiză oficială a resturilor descoperite în butoiul metalic în curtea din Caracal. Ele au fost identificate, la prima vedere, ca fiind umane, dar expertiza certă mai durează
sursă judiciară pentru Libertatea

În referatul procurorilor, care va fi înaintat azi judecătorului de drepturi și libertăți, dar nu e public, apar elemente noi față de cele știute pînă acum.

Se confirmă faptul că joi, la două ore după ce Alexandra sunase la 112, mama acesteia a primit un telefon de la un bărbat.

Mama a descris procurorilor convorbirea, în care bărbatul i-a spus că fata pleacă în străinătate cu el, prezentându-se drept ”ginere”. Evident că mama nu a crezut, fata ei având 15 ani.

Genul acesta de ”telefon de liniștire” este un mod de operare fie al celor care răpesc copii pentru trafic, fie al criminalilor în serie.

Întrebarea este cine a sunat. Din primele discuții cu suspectul Gheorghe Dincă, cei care l-au interogat îl definesc drept un ”personaj limitat intelectual, aproape un om al peșterii”.

Oricum, dacă el va ajunge în postura de acuzat pentru omor i se va face o expertiză psihologică, obligatorie în aceste cazuri.

Atroce sunt detaliile din referatul de arestare al procurorilor care privesc descoperirile făcute în mașină și în curte. În mașina suspectului, DIICOT a găsit un obiect al fetei.

În butoiul metalic din curte au descoperit ”cenușă cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinți de proveniență umană”. Tot în cenușă s-au găst 3 inele și alte resturi de obiecte.

În fine, încă un element care se clarifică este faptul că telefonul de pe care fata a sunat de trei ori la 112 este chiar telefonul lui Gheorghe Dincă.

Citește și:

Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America
Campionate
Este oficial! Se introduce cartonașul roz în fotbal » Va fi folosit în premieră la Copa America

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează