SPORTURI  »  JO 2012  »  MOZAIC

GALERIE FOTO Instantanee de neuitat » Imaginile zilei de la Jocurile Olimpice din Londra

Globul de cristal. Sheng Lei din China şi Alaaeldin Abouelkassem din Egipt şi-au disputat o neaşteaptată finală olimpică la floretă. Lei a cîştigat, cu 15-13 +6   FOTO
Globul de cristal. Sheng Lei din China şi Alaaeldin Abouelkassem din Egipt şi-au disputat o neaşteaptată finală olimpică la floretă. Lei a cîştigat, cu 15-13

Articol de - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 10:28

Prima săptămînă a Olimpiadei de la Londra continuă şi în imagini. Bucurie, dezamăgire, fete frumoase, dar şi personaje excentrice.

În fiecare zi zestrea de poze care curg din Marea Britanie către restul lumii se măreşte. Sînt mărturii care marchează culoarea, bucuria, tristeţea şi unicitatea momentelor olimpice. O celebrare a participanţilor, a performanţelor lor, a sportului, dar şi a umanităţii de dincolo de acesta.

ALTE ŞTIRI DE LA OLIMPIADĂ:

Arbitrul n-a mai fost delegat

Arbitrul care l-a dezavantajat pe scrimerul Rareş Dumitrescu în meciul cu italianul Ochiuzzi, polonezul Rafal Sznajder, nu a mai fost delegat la partidele următoare, el fiind practic eliminat din juriul competiţiei. "Ni s-au luat patru tuşe clare", a spus Ana Pascu, şefa federaţiei de scrimă.

Soţia lui Tender a dat 300 de lire pe biletul la gimnastică
Soţia omului de afaceri Ovidiu Tender a găsit cu greu bilete la concursul de gimnastică pe echipe de aseară. "Am urmărit permanent pe net şi, cînd s-au pus la vînzare două bilete, le-am luat chiar dacă preţul este, evident, foarte mare", a spus ea după ce a achiziţionat două bilete la 300 de lire bucata, singurele care au redevenit disponibile în aceste zile.

Băsescu şi Ponta l-au sunat pe Alin Moldoveanu
Mai multe personalităţi politice din ţară l-au felicitat pe tiristul Alin Moldoveanu. Preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta şi ministrul de interne Ioan Rus l-au sunat pe campionul olimpic la 10 metri puşcă aer comprimat.

"Premierul a promis că luăm aparatul de 250.000 de euro"
Graziela Vâjială, şefa Comisiei AntiDoping de la Bucureşti, a obţinut de la premierului Ponta, în scurtul timp petrecut de acesta la Londra, promisiunea de a-i aloca bani pentru un aparat de un sfert de milion de euro, care să completeze potenţialul antidoping al laboratorului din România. "Şi s-au deblocat şi cele 8 posturi pe care le aveam neocupate, ceea ce este extraordinar!", a spus Vâjială.

Medalie pentru Shin A Lam
CIO i-a oferit sud-coreencei Shin A Lam o medalie specială, după ce spadasina a fost nedreptăţită în semifinalele probei individuale. Cronometrul s-a oprit la o secundă şi a rămas aşa timp de patru acţiuni cu tuşă dublă, pînă ce adversara ei, Britta Heidemann, a reuşit o tuşă unică. Deşi asiatica avea prioritate, ceasul care nu s-a mişcat a adus victoria nemţoaicei. Shin a aşteptat în lacrimi peste 70 de minute, pe planşă, răspunsul la contestaţie, dar acesta nu i-a fost favorabil.

509130-burst-shot.png

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează