SPORTURI  »  JO 2012  »  JOCURILE OLIMPICE

Performanţă notabilă pentru o gravidă în luna a 8-a care a participat la Olimpiadă!

Articol de - Publicat duminica, 29 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 29 iulie 2012 19:02

Nur Suryani Mohd Taibi, din Malaezia, a participat la proba de tir 10 metri puşcă aer comprimat, deşi e gravidă în luna a 8-a.

Sportiva a aflat că e însărcinată imediat după ce s-a calificat la Olimpiadă, dar nu a renunţat la visul ei de a ajunge la Londra. Ieri, malaezianca a terminat a 34-a din cele 56 de sportive, o performanţă notabilă, avînd în vedere că bebeluşul a lovit în cele 75 de minute în care a tras la ţinta de mărimea unei monede.

"A lovit de trei ori, însă am vorbit de fiecare dată cu ea şi m-a înţeles. I-am zis: «Fii cuminte, nu te mişca prea mult că mami are treabă!»", a spus Suryani la finalul probei.

Sportiva a mai declarat că a luat în calcul şansele de a naşte la Londra: "Da, m-am gîndit că e posibil, mai ales din cauza stresului. Nu mi-a fost teamă, eram pregătită de orice. Sînt sigură că fetiţa va fi o sportivă, a bifat deja o Olimpiadă, şi sper să fie mai bună decît mine".

Suryani nu e prima femeie gravidă care participă la Jocurile Olimpice, dar nimeni altcineva nu a concurat avînd o sarcină atît de avansată.

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează