SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JAF

Cum se fură în Satul Olimpic? Laura Oprea a rămas fără bijuteriile lăsate în camera ei

Articol de - Publicat sambata, 20 august 2016 00:00

Laura Oprea, componentă a lotului de 8 plus 1, a rămas fără bijuterii, deși a găsit comoda unde le pusese închisă cu cheia, așa cum o lăsase!

La Rio se fură pe stradă, la plajă, dar și în Satul Olimpic. Sportivii trebuie să fie cu ochii în patru!

Laura Oprea, componentă a bărcii de 8 plus 1, medaliată cu bronz la Rio, a pățit-o. Românca și-a lăsat lănțișorul de aur în comoda închisă de lângă pat. Când a ajuns acasă și a verificat, nu mai era!

"Am plecat la plajă și mi l-am dat jos tocmai în ideea să nu-l pierd sau să nu mi-l smulgă cineva de la gât", a povestit Laura. L-a încuiat sub cheie, dar nu l-a mai găsit.

Fetele au făcut pe detectivele și ce au descoperit. Sub primul sertar al comodei (foto 1), pe acolo pe unde ai loc să bagi mâna, erau lipite dublurile cheilor, cu scoch (foto 2)!

Ea a găsit sertarul închis, așa cum îl lăsase, dar fără bijuterii în el. "Și eu îmi lăsasem acolo portofelul cu actele și cu banii că ziceam că e cel mai sigur loc", a declarat și Aurelia Brădeanu.

"Femeile de serviciu parcă ne urmăresc. Sau chiar o fac. Niciodată nu au venit să facă și ele curat cât suntem noi în cameră. De când sunt aici, de o lună, nu le-am văzut la față. Vin doar când nu suntem noi", a declarat și Roxana Cogianu, altă componentă a bărcii de 8 plus 1.

Fetele s-au plâns șefului de misiune al României, Alexandru Epuran, care a promis că va lua legătura cu autoritățile pentru a face o anchetă.

Mircea Roman: "A rămas cu toarta în mână!"

Și antrenorul de la canotaj a fost tentativa unei tâlhării. Tehnicianul se plimba pe una dintre aleile grădinii botanice, aflate în imediata apropiere a Satului Olimpic. La un moment-dat din spate a trecut pe lângă el un individ pe un scuter.

A mărit viteza când s-a apropiat de antrenor și a încercat să-i smulgă sacul de pe umăr. "Noroc că sacul nu a fost prea rezistent și a rămas cu toarta în mână!", a povestit Mircea Roman.

Primul lucru pozitiv că echipamentul primit de sportivii români la Rio nu e unul de calitate!

S-a mai scris astăzi despre JO 2016:

Totul despre Olimpiadă: rezultate + program complet + statistici --> rio2016.GSP.ro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
itrobert
itrobert  •  20 August 2016, 18:16

Nu zicea Tolontan ieri despre voluntarii veniti din toata lumea, 50 de mii la numar, care au venit pe banii lor si s-au cazat tot la fel... Ma tot intrebam de ce s-ar imbulzi unii sa faca pe *** pentru inbuibatii care nu vor sa scoata bani din buzunarul olimpic??? Se pare ca e foarte lucrativ jobul... Cate camere sunt in satul olimpic? :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

706409849468094
Radu Vernescu  •  20 August 2016, 17:33

"L-a încuiat sub cheie, dar nu l-a mai găsit." hahahahahahahahahahahahahahahaha comic rau: " l-a incuiat sub cheie"

706409849468094
Radu Vernescu  •  20 August 2016, 17:09

"Și antrenorul de la canotaj a fost tentativa unei tâlhării." Te doare capul :) Incepe propozitia cu o conjunctie ; elementar Watson this is a no no Reuseste apoi printr-un intens efort intelectual sa-l faca pe antrenor tentativa si nu victima ; sa mori de ras nu alta. Bravo si la mai mare coane, umorul involuntar este pretios.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează