SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JOCURILE OLIMPICE 2016

GALERIE FOTO + VIDEO "Ne vedem la Rio! Hai, România!" » Cum au reacționat fetele din barca de 8+1 după calificarea la JO

FOTO: Raed Krishan (Lucerna) +19   FOTO
FOTO: Raed Krishan (Lucerna)

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2016 20:21

Cea mai medaliată barcă din istoria canotajului românesc, barca de 8+1, a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

"Ne vedem la Rio! Hai România!" a fost mesajul fetelor din barca de 8 plus 1 a României care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio în urma regatei de calificare de la Lucerna.

Bucuria fetelor a fost una imensă, multe dintre "tricolore" neputându-și stăpâni lacrimile.

Barca României compusă din Mihaela Petrila, Ioana Strungaru, Mădălina Bereș, Laura Oprea, Adelina Boguș, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Irina Dorneanu și cârmăcița Daniela Druncea a câștigat cursa de la Lucerna, devansând bărcile Olandei, Australiei, Chinei și Germaniei.

De-al lungul timpului, barca de 8 plus 1 a României a câștigat trei titluri olimpice, trei medalii de argint, două de bronz. Singura ediție la care nu s-a luat medalie a fost Londra 2012, când s-a clasat pe 4.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
pekeler
pekeler  •  24 Mai 2016, 21:35

vladutz13 • 24 Mai 2016, 21:20 Ok, nicio vorba de barca de 2 care si ea s-a calificat?? Mda, super reportaje, doar fotbal... si dezinfectante. Daca circ se cere,pentru ce sa ofere calitate! Au scris si de barca de 2,dar cum lumea nu citeste "despre manca ",comentarii 0 :)

vladutz13
vladutz13  •  24 Mai 2016, 21:20

Ok, nicio vorba de barca de 2 care si ea s-a calificat?? Mda, super reportaje, doar fotbal... si dezinfectante.

pekeler
pekeler  •  24 Mai 2016, 21:16

Din suflet va spun Felicitari !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează