SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE 2016  »  JO 2016

Revoltă după decizia COSR! "De ce este Ponor portdrapelul României?!" » Alegere clară: "De fapt, ea trebuie să ne reprezinte!"

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 10:06

 COSR a desemnat-o miercuri pe gimnasta Cătălina Ponor să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio, deși cele mai vehiculate nume erau cele ale Simonei Halep și Cristinei Neagu.

Conform sondajului realizat pe site-ul GSP.RO, mai mult de jumătate dintre votanți (61%) au fost de părere că cea mai îndreptățită să poarte steagul în fruntea delegației României era handbalista Cristina Neagu.

Medaliată cu bronz alături de echipa de handbal a României la Campionatul Mondial, Neagu (27 de ani) a fost desemnată cea mai valoroasă handbalistă a anului 2015 de Federația Internațională de Handbal.

Topul a fost completat de Cătălina Ponor (24% din voturi) și Simona Halep (11% din voturi).

Jocurile Olimpice din acest an se vor desfășura în perioada 5 -21 august, la Rio de Janeiro.

Cine ar fi meritat să fie portdrapelul României la JO 2016?

Simona Halep
Cristina Neagu
Cătălina Ponor
Altcineva

Save

Save

Save

Save

Save

Save

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (52)
853468524787119
Rusu Ioan  •  08 Iulie 2016, 11:22

Cu tot respectul pentru Cristina Neagu dar normal este ca drapelul tarii sa-l duca singurul olimpic pe care il avem mai ales ca spiritul lui Catalina Ponor este remarcabil....Este triplă campioană olimpică la Atena și dublă medaliată la JO 2012, si este ultima ei Olimpiada.... Cat despre Simona Halep...am si pentru ea tot respectul dar felul cum a reactionat la FEDCAP -Canada si din cauza "tantarilor" s-ar putea sa nu vrea sa mearga la JO, atunci cum poti fi atat de ingust la minte sa nu vezi diferentele ....

mariuss72
mariuss72  •  08 Iulie 2016, 11:01

Ponor e cea mai in masura sa duca drapelul, restul nu au fost si nu vor fi niciodata campioane olimpice.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Iulie 2016, 14:29

Cat despre Halep. Fata spera, era una din cele 4-5 nume vehiculate. Doar intr-o tara necivilizata ca Romania poti sa jignesti o sportiva de top pentru ca spera sa fie portdrapel. Avea tot dreptul sa spere doar ca a fost aleasa alta sportiva cu un palmares mai bun. Scandalul e generat de presa si de toti trolii care stau sa jigneasca sportivii romani. Asta este, suntem o tara de rahat. Sincer nu le meritam nici pe Halep nici pe Ponor nici pe Neagu samd. Noi ii meritam doar pe Becali, Mitica, Vanghelie samd. Ne-ar trebui si noua un brexit astia 1-2 milioane de oameni civilizati sa facem stat in stat undeva intr-un colt al tarii sa fim doar noi cu noi si restul sa se manance intre ei.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează