SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE  »  SUA

Administrația SUA boicotează Jocurile Olimpice de iarnă din Beijing!

Președintele american Joe Biden
Președintele american Joe Biden

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 19:46 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 19:47

Președintele american Joe Biden va anunța foarte curând că niciun oficial guvernamental de peste Ocean nu va participa la ceremonia de deschidere de la Jocurile Olimpice de Iarnă, din 2022, care au loc în Beijing.

Washington Post a făcut publică informația, subliniind că o confirmare oficială va veni foarte curând. Joe Biden și președintele Chinei, Xi Jinping, au avut o conversație de 3 ore și jumătate la telefon, cu câteva zile în urmă, însă oficialul comunist nu l-a invitat formal pe președintele american să participe la festivitatea de la Beijing.

Lupta luptelor! „Cel mai înfricoșător om din lume” se va bate cu „Iranianul Hulk”
MMA
Lupta luptelor! „Cel mai înfricoșător om din lume” se va bate cu „Iranianul Hulk”

„În convorbirea cu Xi, Biden a ridicat problema situațiilor din Tibet, Xinjiang și Hong Kong, precum și cea a respectării drepturilor omului în general de regimul chinez”, a explicat Casa Albă într-un comunicat de după discuție. 

Nu se știe, deocamdată, care va fi dimensiunea boicotului american, dacă el va fi doar diplomatic sau și unul sportiv. Jocurile Olimpice de iarnă vor avea deschiderea pe 4 februarie, la Beijing, și vor dura 16 zile. China este acuzată de țările democratice de încălcări repetate ale drepturilor omului. 

Citește și: 

„I-am zis mamei: «Știu cum putem să-l omorâm pe tata, dar unde ducem cadavrul?»” » Povestea tulburătoare a dublei campioane olimpice Nicola Adams

Conducerea FR Schi refuză din nou participarea celei mai bune sportive din România la Jocurile Olimpice de iarnă!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
118678163542371
Dan Dumitrescu  •  17 Noiembrie 2021, 06:38

La urma urmelor, cine sunt SUA sa stabilească ele standarde de democrație în lume? Fiecare stat suveran își legiferează propriile norme de organizare socială sau economica, funcție de sistemul politic existent. China, prin forța economică colosală dobândită în ultimele decenii, i-a cam înghesuit pe americani și acum o țin langa cu drepturile omului. Crede oare cineva că lor le pasă de câtă democrație de tip occidental este in China? Vax. Le pasă de interesele lor strategice în raport cu o mare putere rivală. Nu mai pot chinezii că Moș Biden s-a șucărit.

teddyw
teddyw  •  17 Noiembrie 2021, 03:57
Postat de gago747 pe 16 Noiembrie 2021, 21:02

Se Învîrtoșează tartorul corupției din SUA. Let's go ... Hunter!

Aici ai dat-o in bara...daca vorbesti de coruptie, inseamna ca vorbesti de fosta administratie a lui trump, cea mai corupta, mincinoasa si violenta din istoria Americii. Paparuda inca nici nu recunoaste ca a pierdut alegerile de anul trecut!

gago747
gago747  •  16 Noiembrie 2021, 21:02

Se Învîrtoșează tartorul corupției din SUA. Let's go ... Hunter!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează