SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  VOLKSWAGEN

FOTO Nemții de la Volkswagen, moment penibil la prezentare: au confundat România cu Marea Neagră

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 16:27 / Actualizat marti, 16 martie 2021 16:59

Producătorul auto german Volkswagen și-a prezentat țintele ambițioase în ceea ce privește domeniul pieței de mașini electrice, într-un eveniment în care a afișat o hartă ce lasă România în afara continentului. La propriu.

Siteul insideevs.com a remarcat greșeala din prezentarea făcută de VW la Power Day, un eveniment în care și-a prezentat targeturile în ceea ce privește industria auto electrică. România nu pare să facă parte din Europa Continentală, ci a rămas ca o pată neagră, la fel ca Marea Neagră!

FOTO Nemții de la Volkswagen, moment penibil la prezentare: au confundat România cu Marea Neagră

EXCLUSIV Ion Țiriac a dezvăluit ce i-a spus directorul Mercedes: „Acum gâfâie și fug toți după treaba asta”

Volkswagen încearcă să lupte cu Tesla și cu producătorii din China pe o piață vitală pentru dezvoltarea ulterioară. De altfel, uriașul auto german a anunțat că vrea să construiască o uzină de baterii electrice auto proprii, pentru a nu mai depinde de producători externi. Compania germană ia în calcul să deschidă 3 giga-fabrici, un termen împrumutat de la Elon Musk, iar ultima dintre ele va fi într-o țară din spatiul central-estic european, în „Cehia, Polonia sau Slovacia”, notează hotnews.ro

Citește și alte noutăți auto: 

Ce e „regula fermoarului”, soluția ingenioasă necunoscută de șoferii români: „De-asta stăm ca fraierii în trafic! Trebuie predată în școli”

Elon Musk pregătește noul model de Tesla! Ar putea schimba total piața de mașini electrice

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
talpaiadului
talpaiadului  •  18 Martie 2021, 03:00
Postat de albalbastru72 pe 16 Martie 2021, 18:20

Nu au gresit prea mult nemtii,doar ca nu toti romanii sint pesti.

Degeaba nu sunt toti romanii pesti daca toti pestii sunt romani :)

talpaiadului
talpaiadului  •  18 Martie 2021, 02:53

Romania nu numai ca e situata in Europa, dar e una dintre cele mai frumoase si mai bogate tari de pe continent. Mare ghinion a avut tarisoara asta sa fie locuita de romani... Bai fratilor, istoriceste vorbind suntem printre cele mai josnice popoare din lume, sa ne fie rusine!

rocky5
rocky5  •  18 Martie 2021, 00:12
Postat de Sorin Postelnicu pe 17 Martie 2021, 07:54

Nu exiști pentru că nu ai nu știu câți km de autostradă? Puțină demnitate nu v-ar strica. Sau cărați-vă în altă țară. E plin pe acolo de români care nu s-au realizat în România. Și nici acolo... S-ar întoarce mâine.

Cară-te dumneata, că ești prea deștept! Nu doar autostrăzi, nu avem spitale, școli, apă curentă in mediul rural, infrastructură, legislatie nu avem! Suntem pe primul loc la wc-uri in fundul curții si la biserici! Așa că putem doar să ne rugăm!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează