SPORTURI  »  RUGBY  »  FINALA SUPERLIGII / RCM TIMIŞOARA-ŞTIINŢA BAIA MARE 25-19

Al doilea titlu consecutiv pentru RCM Timişoara, care a învins azi, scor 25-19, pe Ştiinţa Baia Mare

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 05 octombrie 2013 20:19

Cele mai puternice echipe ale campionatului de rugby, RCM Timişoara şi Ştiinţa Baia Mare, s-au întîlnit sîmbătă, de la ora 18:30,  la Bucureşti. S-a impus formaţia de pe Bega, scor 25-19, adjudecîndu-şi al doilea titlu consecutiv.


Sezonul trecut, RCM Timişoara oprea Ştiinţa Baia Mare din drumul spre al patrulea titlu consecutiv. Jucătorii pregătiţi de fostul campion mondial, sud-africanul Chester Williams, au învins la Bucureşti cu 16-6 şi au dus din nou trofeul în Banat, după o pauză de 40 de ani!

Timişorenii şi maramureşenii repetă azi finala de anul trecut, pe stadionul "Arcul de Triumf". Au ajuns în finală fără probleme, cele două echipe avînd, de altfel, şi cele mai valoroase loturi. În sezonul regulat, Timişoara a cîştigat pe teren propriu, 12-10, şi a scos un rezultat de egalitate, 18-18, în deplasarea de pe arena "Lascăr Ghinet". Apoi, în play-off, victoriile s-au împărţit: 26-6 la Timişoara şi 21-16 la Baia Mare, de fiecare dată pentru gazde.

Joacă la rezultat, nu la spectacol
''Noi sîntem echipa campioană şi dorim ca titlul să rămînă în Banat. Finala o să fie foarte disputată. Nu o să fie un meci spectaculos, în condiţiile în care se va urmări, în primul rînd, rezultatul'', crede căpitanul Timişoarei, Stelian Burcea.

"Toată lumea vede favorită echipa din Timişoara, dar asta înseamnă că presiunea va fi pe ei. O să fie un meci de totul sau nimic. Ne vom bate cu toate forţele pentru titlu", a replicat Constantin Ene, omologul de la Baia Mare.

100 de eseuri a marcat în acest sezon RCM Timişoara, cu 8 mai multe decît Ştiinţa Baia Mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
csaba_bm
csaba_bm  •  07 Octombrie 2013, 09:35
Postat de gigel_gica pe 05 Octombrie 2013, 20:02

nu ma pot cobori la nivelul unei mizerii sa-ti fac o educatie asupra acestui sport si cum inaptii de la baia mare au nevoie de ajutorul arbitrilor sa castige meciurile

Stimabile, ai doua postari in care critici arbitrajul si vrei sa ne dai lectii de rugby? Esti penibil!!!

davitz
davitz  •  05 Octombrie 2013, 21:04

Bravo baieti.Rusine celor care au transmis meciul(tvr)

hodoni
hodoni  •  05 Octombrie 2013, 20:24

Am invins !...HAI TIMISOARA !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează