SPORTURI  »  RUGBY  »  INCIDENT

FOTO Cenzură aplicată şi la rugby » Jandarmii au interzis mesajele suporterilor

Foto Cristi Preda
Foto Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 21:46

Imagini asemănătoare cu cele de la amicalul România - Uruguay s-au putut vedea pe stadion şi în această seară, în timpul partidei de rugby contînd pentru Cupa Europeană a Naţiunilor pierdută de "tricolori" în faţa Georgiei, 13-19 (detalii aici).

Cîţiva spectatori au afişat la un moment dat un mesaj pe care se putea citi "Stop distrugerii Roşiei Montane, stop corupţiei", moment în care stewarzii au intervenit şi le-au cerut să ascundă banner-ul (foto). Suporterii au refuzat în primă fază, dar s-au conformat apoi după ce la faţa locului şi-au făcut apariţia jandarmii, incidentul încheindu-se paşnic.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
raducub
raducub  •  12 Martie 2012, 10:05

Hai ca asta e culmea, putaeu sa invete si ei ceva de la meciul cu Dinamo unde au fost afisate bannere comice CU ACORDUL echipelor. nu au voie sa le afiseze asa cand au ei chef de asta sunt si dati afara. Plus ca nu vad care este problema lor, o echipa este finantata si atat, sa zica merci ca au sponsor pe praful asta

tudor_pe_net
tudor_pe_net  •  12 Martie 2012, 00:10

Zau ca-s mai simpatici astia cu Gold Corporation , macar ei au dat bani pt echipa. Voi sunteti cu scandalul si atat :) mai bine strangeti mana de la mana si le faceti un cadou baietilor, sau daca tot veniti pe stadion, strigati pentru ei,....nu pt cauzele voastre.

idobre
idobre  •  12 Martie 2012, 00:06

mai baieti! Care-i treaba cu afisele astea? Care e problema voastra si de ce sunteti scandalagii? Aaaam vreti sa fiti bagati in seama si ati gasit in jandarmi momelile potrivite? Ei isi fac datoria, mai baieti, ca si cu protestele alea de pe la Universitate, ii gasiti pe ei tapi ispasitori. Voi dati primii si tot voi tipati ca din gura de sarpe dupa. m-am saturat sa aud de voi cu salvati, sunteti peste tot, mai lasati sportul in pace!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează