SPORTURI  »  RUGBY  »  CSA STEAUA - ȘTIINȚA BAIA MARE 29-24

Galerie FOTO CSA Steaua își consolidează primul loc după victoria cu Știința Baia Mare, 29-24

Foto: Bogdan Fechită +35   FOTO
Foto: Bogdan Fechită

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2016 20:46

Duel echilibrat în Ghencea între primele două clasate din Super Liga Națională de rugby, CSA Steaua și Știința Baia Mare. Echipa militară s-a impus într-un meci pe care l-a condus de la început până la capăt. Băimărenii au avut forța de a reveni mereu în joc, iar pe final au fost la câteva puncte distanță de a răsturna balanța în favoarea lor.

Cu aproape 300 de suporteri în tribune care și-au susținut frenetic echipa, steliștii au început în forță meciul. După primele 25 de minute aveau 13-0, vedetele fiind Florin Vlaicu (a transformat trei lovituri de pedeapsă) și Ionuț Dumitru (un eseu).

Un time-out și o discuție zdravănă îi readuc pe zimbrii în joc, iar până la pauză reușesc să recupereze șapte puncte printr-un eseu marcat de Doneghan și o transformare a lui Samoa. Steaua a mai punctat și ea trei puncte printr-o lovitură de pedeapsă, iar rezultatul primei reprize a fost 16-7.

Debutul reprizei secunde aparține oaspeților. Surugiu e eliminat temporar de la Steaua, iar băimărenii reușesc un eseu prin Shamkaradze, urmat de transformarea lui Samoa. Scorul se reduce la 16-14.

Sosefo Sakalia risipește un pic din emoții pentru gazde după ce înscrie al doilea eseu al steliștilor. Vlaicu bifează și el transformarea, iar scorul devine 24-14. Samoa e și el eliminat temporar, dar Știința recuperează din nou. Maravunawasawasa aduce trei puncte, steliștii dau replica cu două lovituri de penalitate și ajung la 29 puncte.

Cu cinci minute înainte de final scorul e 29-17, iar băimărenii se regrupează și atacă cu ultimele forțe. Reușesc încă un eseu prin Doneghan și o transformare prin Samoa, revenit pe teren, iar pe final atacă din nou, în căutarea punctelor decisive. Steliștii rezistă, iar meciul se încheie cu scorul 29-24.

Eseria Vueti e declarat jucătorul partidei, iar Steaua își consolidează primul loc în clasament.

Clasament:
1. CSA Steaua: 19 p
2. Știința Baia Mare: 12
3. Timișoara Saracens: 9

caseta rugby

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
guyencea
guyencea  •  27 August 2016, 15:45

Iarau inceput stelistii cu arbitrajele partinitoare!! Ca ca tii astia de la fcsbeaua -rugby daca nu au arbitrii de partea lor sunt zero barat!! Pana cand si pana unde vreti sa furati bai *** clonate!!?? Huooo, la *** si vaci cu voi!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  26 August 2016, 22:24

Bravo domnilor, țineți-o tot asa !!! Forza Steaua!!!

10207188835054375
Paul Veghes  •  26 August 2016, 21:54

Pana sa apara Steaua pe aici.....nu prea ati vorbit de rugby..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează