SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

Limuzina este pentru Guşă » Vezi de ce facilităţi are parte politicianul în Noua Zeelandă

Cozmin Guşă
Cozmin Guşă

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 21:25

Politicianul Cozmin Guşă (foto) se află în delegaţia României la Cupa Mondială din Noua Zeelandă şi a primit acreditarea pentru VIP 1


Au trecut 20 de zile de cînd cele 45 de persoane care compun delegaţia României la Cupa Mondială se află în Noua Zeelandă. "Stejarii" au şi jucat două partide din grupa D, în care au fost învinşi de Scoţia (24-34) şi de Argentina (8-26), sîmbătă fiind programat meciul cu Anglia.

La fel ca şi la precedentele ediţii ale CM, organizatorii suportă toate cheltuielile cu deplasarea, cazarea şi mîncarea delegaţiilor participante. Conform regulilor IRB, fiecare delegaţie are o componenţă stabilită după criterii bine definite: 30 sînt jucători, 12 persoane compun staff-ul (antrenori, medici, masori etc), două acreditări tip VIP 2 (din conducerea federală) şi o acreditare VIP 1, care este destinată preşedintelui federaţiei.

În delegaţia României însă, preşedintele Alin Petrache se regăseşte printre cei 12 oameni din staff, acreditarea VIP 1, cea mai importantă, fiind oferită politicianului Cozmin Guşă. Care beneficiază de facilităţi pe toată durata Cupei Mondiale precum transport cu limuzina, cazare separată, întîlniri de protocol şi de lucru cu toţi preşedinţii de federaţii ale celor 20 de ţări participante în vederea "luării unor decizii referitoare la organizarea si dezvoltarea viitoare a rugby-ului"!


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dutaemilian
dutaemilian  •  21 Septembrie 2011, 17:54

iubesc rugbyul,am facut o pasiune pentru acest joc ,am muncit in 10 ani benevol la o echipa micuta de sufletisi...seniori..cred in toti baieti din nationala ROMANIEI si nu numai,poate peste ani cei ce scriu numai aberati vor auzi cum acest sport minunat ....RUGBYUL...este de fapt o stare de spirit colectiv......si poate numai atunci vom bate orice echipa din lume....cu multa stima si respect un simplu rugbyst......iat domnia sa ...........sa ramana in noua zeelanda,au grija maori de domnia sa,daca nu simte ce inseamna rugbyul.

iwentvs
iwentvs  •  20 Septembrie 2011, 10:20

In sfarsit o stire de la Campionatul Mondial de rugby. Ce pacat ca familia BJJ nu a fost interesata... Poate aveam oportunitatea unei prezentari mai detaliate a evenimentului.

hanibal
hanibal  •  20 Septembrie 2011, 08:16

Romania participa la un campionat mondial, voi ziaristii, de ce nu comentati mai mult. Cine sunt jucatorii nostri, rezultate? Sunteti jalnici. Va spun un fapt real, imi e greata de Becali. Nu din cauza lui ci din cauza voastra, cautati stiri si prin WC-ul lui. Asa ca aduceti informatii si din sport, nu despre Becali si alte pasarici ... lasa-ti acele stiri ptr alte ziare de 2 bani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează