SPORTURI  »  RUGBY  »  SUPERLIGA

Răsplată morală » Timișoara revine în finala SuperLigii după o luptă mocirloasă cu CSM București

Foto: Timișoara Saracens Facebook
Foto: Timișoara Saracens Facebook

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 16:05

Timișoara Saracens RCM a obținut azi biletele pentru finala SuperLigii de rugby de la Baia Mare. Bănățenii s-au impus fără prea mari probleme, scor 34-10 (20-3), deși semifinala de pe teren propriu cu CSM București s-a desfășurat pe un teren noroios încă din start.

În urmă cu mai bine de un an timișorenii erau blocați de Farul în penultimul act. Atunci, șase jucători importanți ai RCM-ului au avut probleme cu legitimațiile, care aveau file tăiate.

În 2015 Timișoara Saracens și-a propus să cîștige tot. Azi, Calafeteanu și compania s-au apropiat de al treilea obiectiv, după ce și-au acontat Cupa Regelui și Cupa României. Rugbiștii celor două echipe care s-au înfruntat pe terenul din cartierul timișorean Ronaț s-au umplut de noroi din cap pînă în picioare pentru a-și vedea visul împlinit. Mai bucuroși din bătălia mocirloasă au ieșit favoriții, gazdele, deși CSM a deschis scorul printr-o penalitate marca Florin Vlaicu. Sefanaia, Lazăr și Shennan au marcat eseurile bănățene, în timp ce bucureștenii, aflați în criză financiară, au reușit un singur eseu, prin Țiglă.

Sîmbăta viitoare Timișoara Saracens își întîlnește rivala în marea finală, chiar pe terenul acesteia. CSM Știința Baia Mare va beneficia de acest avantaj după ce a trecut azi de Steaua în cealaltă semifinală, scor 19-13.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nicholaus
nicholaus  •  28 Noiembrie 2015, 21:17

Felicitari RCMUVT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează