SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

3 din 3 » Tecău și Rojer, fără greșeală la Turneul Campionilor. Mergea și Bopanna și-au aflat și ei adversarii din semifinale + cînd au loc meciurile

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 21:48

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer (România/Olanda) au învins cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, în ultimul meci din Grupa B de la Turneul Campionilor, astfel că Ivan Dodig și Marcelo Melo (Croația/Brazilia) au ajuns în semifinale, unde vor întîlni echipa Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Tecău și Rojer au trecut de francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut, scor 6-4, 7-5, încheind Grupa B cu trei victorii din tot atîtea posibile.           

Grupa A a fost cîștigată de Florin Mergea și Rohan Bopanna, iar pe locul doi s-au clasat Bob și Mike Bryan, astfel că Horia Tecău și Jean-Julien Rojer vor da piept, sîmbătă, în semifinale cu gemenii americani, iar Mergea și Bopanna cu Dodig și Melo.

Tecău și Rojer și-au asigurat prezența în penultimul act după primele două etape, iar rezultatul primului meci de vineri le-a stabilit locul I în grupă.

Partidele din semifinale sînt programate sîmbătă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ion2010
ion2010  •  21 Noiembrie 2015, 09:14

Cand scrii in titlu "vezi cand sunt programate semifinalele", pai deontologic si de bun simt este sa si scrii exact acest lucru. Adica de la ce ora!!!!. Voi scrieti doar ca au loc sambata, de parca cititorii vostri sunt imbecili si *** sa creada ca se joaca marti sau joi. Au ramas sa scrie atat demulti diletanti la GSP, ca imi e ca ramaneti si voi cu site-ul si dati faliment pe hartie....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează