SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

A ajuns pe 17! » Simona Halep continuă să urce în clasamentul WTA

Articol de - Publicat marti, 01 octombrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 septembrie 2013 20:48

Simona Halep a urcat din nou în clasamentul mondial şi se află pe poziţia a 17-a, cea mai bună a carierei.

Simona Halep continuă să urce în clasamentul mondial. În această săptămînă, ea este a 17-a jucătoare a lumii, cu un loc mai sus faţă de săptămîna trecută. Totodată, este şi cel mai bun loc ocupat de româncă în carieră.

A fost un an plin de reuşite pentru ea, care a izbutit să cîştige patru trofee şi din luna mai pînă în luna octombrie a escaladat 47 de poziţii în ierarhia mondială. Cu o lună înainte de terminarea sezonului, Simona are şanse mari să încheie anul între cele mai bune 20 de jucătoare ale lumii.

Chiar dacă aventura din Asia nu a fost pe cum şi-ar fi dorit ea să se desfăşoare, cu atingerea optimilor de finală la Tokyo şi cu o eliminare încă din primul tur la Beijing, ea mai are şanse să acumuleze puncte la turneele de la Linz (7-13 octombrie) şi de la Moscova (14-20 octombrie).

Pe lîngă acestea, ea ar mai putea participa şi la "Tournament of Champions" de la Sofia, acolo unde vor lua startul jucătoarele care au reuşit să cîştige măcar un trofeu de categoria WTA International.

589151-evolutie-simona.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
stefansb
stefansb  •  01 Octombrie 2013, 15:52

trebuie sa ajunga la australien open in primele 16. daca reuseste nu va da de nici o jucatoare din top 16 pana in turul 4. acum e ok tinand cont ca bartoli e pe 10 si s-a retras, dar se cam bate cu kirilenko pt locul asta

vladutz13
vladutz13  •  01 Octombrie 2013, 10:16

Inainte de turneul de la Tokyo si chiar si dupa, avea sanse sa prinda turneul campioanelor... si asta nu o spun eu, ci chiar comentatorii americani care au transmis primul ei meci, cu Radwanska. Acum nu se mai poate si cred ca e mai bine, o ascensiune atat de rapida, nu prea avea cum sa fie durabila. E timp in viitor si oricum, prinde turneul de la Sofia.

sakamoto
sakamoto  •  01 Octombrie 2013, 09:57

Se pare ca de acum incepe cu adevarat greul! Daca pina acum era privita ca o jucatoare oarecare, de acum-in urma evolutiilor excelente-toata lumea este cu ochii pe ea. Normal! De acum va trebui sa joace si mai bine, caci adversarele se mobilizeaza mai mult in partidele cu Simona. Cred insa ca Simona noastra este capabila de un salt valoric si va ajunge in primele 10 jucatoare. Trebuie sa-si mareasca forta serviciului ca sa puna presiune pe adversare. Se poate, dar... nu este deloc usor! Justin Henan a reusit! Trebuie muncit din greu in sala de forta. Altfel nu se poate...Fara multa munca si modestie nimeni nu obtine nimic!Respect Simona Halep!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close