SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

A crescut ritmul » Halep se antrenează la intensitate maximă: are meci cu Naomi Osaka la Miami

Simona Halep antrenându-se în Crandon Park din Key Biscayne, locul de desfășurare a turneului
Simona Halep antrenându-se în Crandon Park din Key Biscayne, locul de desfășurare a turneului

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2017 00:00

Simona Halep joacă astăzi în turul 2 contra lui Naomi Osaka, după câteva zile în care s-a antrenat la intensitate mare.

Din primele secvențe ale lui 2017, starea fizică a româncei a devenit subiect de interogare și de dezbatere. Problemele la genunchiul stâng, apărute toamna trecută, la Singapore, au revenit, s-au dus și iar au revenit.

Suprapuse peste rezultate, au lăsat destule căsuțe nebifate. Acum însă, după ce a acordat 5 săptămâni de odihnă genunchiului, Simona a întețit cadența antrenamentelor.

La Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory al anului, a trecut un tur, fiind apoi învinsă de Kristina Mladenovic. A resimțit rigiditatea după perioada de inactivitate, însă la Miami, zilele acestea, a reușit să se antreneze la capacitate ridicată.

"Sunt fericită, în fine pot să mă pregătesc din greu. Două ore legate fără durere", a spus Halep. "Sunt mult mai bine decât săptămâna trecută".

Condiția fizică, deplasarea pe teren, viteza sunt între atuurile ei și caută să le conserve pe cât de bine posibil. Îi vor fi necesare azi, contra lui Naomi Osaka, japoneza în vârstă de 19 ani care lovește mingea puternic și greu.

"Am învățat că trebuie să-mi protejez mai mult corpul pentru a preveni accidentările, să fac anumite exerciții. După doar câteva zile, m-am săturat de ele, însă știu că n-am încotro. E rutină, dar dacă mă ajută nu mă voi opri", a punctat numărul 5 mondial.

1-0este scorul direct al lui Halep cu Osaka, după întâlnirea de anul trecut, din turul 3 de la Roland Garros, 4-6, 6-2, 6-3

Succes în Florida

Sorana Cîrstea și Patricia Țig au pornit cu victorii pe tabloul de la Miami. Prima a trecut în o oră și 9 minute de campioana olimpică de la Rio, Monica Puig, 6-2, 6-4, iar azi noapte a disputat deja următorul meci, contra Anastasijei Sevastova (Let).

"Sunt foarte mulțumită că am încheiat în două seturi. Am început puternic, apoi, spre final, am dat un pic înapoi, însă am luptat și am jucat bine ultimul game", a declarat Sorana imediat.

Țig, venită după două meciuri dificile în calificări, a semnat o victorie prețioasă în fața britanicei Heather Watson, 7-6 (4), 6-1.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
glont
glont  •  24 Martie 2017, 11:24

***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

glont
glont  •  24 Martie 2017, 11:23

Si inca n-au inceput sa o doara ovarele pe prostuta noastra?

dubluv
dubluv  •  24 Martie 2017, 10:52
Postat de capca1 pe 24 Martie 2017, 10:46

Simona Halep o să-și revină...ăăă, pardon, o să revină...pe locurile30-50 WTA, adică exact acolo unde-i este locul !

a vorbit si nea Ion

Vezi toate comentariile (7)
Comentează