SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

A fost publicat programul de marți de la Shenzhen » Simona Halep, implicată într-un duel 100% românesc! Ana Bogdan joacă la simplu

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 12:10

Nu mai puțin de șase românce vor evolua marți la turneul WTA de la Shenzhen, atât în proba de simplu, cât și la dublu, unde este programat un duel românesc.

Pe tabloul de simplu, Ana Bogdan (105 WTA) evoluează în primul tur împotriva italiencei Camila Giorgi (80 WTA), de la ora 05:00, în primul meci programat pe Terenul 1.

La aceeași oră se va disputa și duelul 100% românesc din sferturile de finală ale tabloului de dublu, unde perechea formată din Irina Begu și Simona Halep va juca împotriva cluplului Irina Bara și Mihaela Buzărnescu.

Bara și Buzărnescu au trecut în primul tur de favoritele cu numărul 4, Natela Dzalamidze (Rusia) și Xenia Knoll (Elveția), scor 6-3, 6-7(6), 10-8.

Tot la dublu va evolua și Raluca Olaru, alături de ucraineanca Olga Savchuk, în primul tur. Favoritele cu numărul doi ale turneului chinez le vor întâlni pe Nicole Gibbs (SUA) și Carol Zhao (Canada), după ora 08:00, în al treilea meci programat pe Terenul 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Ianuarie 2018, 14:55

N-au deloc vacanta fetele astea ? Le urez succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează