SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

A încălcat Serena Williams normele de ţinută de la Wimbledon?

Serena Williams (foto: reuters) +2   FOTO
Serena Williams (foto: reuters)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 27 iunie 2012 12:23

O dispută ciudată după meciul pe care Serena Williams l-a cîştigat în primul tur la Wimbledon: bentiţa mov pe care a purtat-o americanca încalcă normele de ţinută?

Serena Williams nu a pierdut timpul în primul tur de la Wimbledon, acolo unde a dispus de Barbara Zahlavova, scor 6/2, 6/4. Totuşi, mai multe sprîncene s-au ridicat atunci cînd jucătoarea din Statele Unite a ales să poarte o bentinţă de culoare mov, asortată manşetei şi lenjeriei.

Mai multă lume s-a întrebat dacă americanca în vîrstă de 30 de ani nu a încălcat regulamentul de la Wimbledon, care spune că jucătorii trebuie să fie îmbrăcaţi numai în culoarea albă. De altfel, chiar şi site-ul oficial al competiţiei s-a întrebat dacă Serena greşeşte, iar o anchetă a fost pornită în acest sens.

Însă, studiind garderoba Serenei înainte de începutul meciului, cu acea jachetă albă ce aduce puţin cu clipele nefericite ale lui Michael Jackson, bentiţa ar trebui ignorată şi Serena ar trebui sancţionată de apărătorii bunului-gust. :D

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
dokser
dokser  •  27 Iunie 2012, 17:06

Asta ar trebui sa joace la barbati !!!

bstefan
bstefan  •  27 Iunie 2012, 15:32

Fetelea astea doua, negre ca noaptea pe ten si-n cerul gurii, de-o uratenie perfecta si cu trupuri de vestale-gladiatoare in templele creatininei si nandrolonului, nu mai mira pe nimeni. Dirijate de "papa", sparg toate canoanele si etichetele bunei purtari, de parca All England Club ar fi speluncile din cartierele rau famate ale New Orleans sau Los Angeles unde-si fac veacul cand lipsesec de pe arene. Numele lor mai spune cate ceva, dar jocul a scazut dramatic si carierele lor sunt la amurg. depinde numai de cele doua W, ca sa iasa in aplauze ca un Sampras, Agassi, Graff sau Seles, sau sa fie uiatate precum alta jucatoare talentata ca fitoasa consumatoare de prafuri, Capriatti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează