SPORTURI  »  TENIS  »  RUSIA

A mințit Sharapova? Care ar fi adevăratul motiv pentru care s-a retras de la Miami: "Și-a dat seama că nu mai are rost să joace"

Sharapova nu a depășit turul III la niciunul dintre turneele pe care le-a disputat în acest an.  // FOTO: Reuters
Sharapova nu a depășit turul III la niciunul dintre turneele pe care le-a disputat în acest an. // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 20:36

Maria Sharapova a luat pe toată lumea prin susprindere săptămâna trecută, atunci când a luat decizia de a se retrage din cadrul turneului Premier Mandatory de la Miami. Deși fostul număr 1 din WTA a acuzat o accidentare la antebrațul stâng, motivul retragerii ar fi însă altul. 

Compatrioata Anna Chakvetadze (31 de ani), retrasă în 2013, a dezvăluit că Sharapova a vrut să ia o pauză din cauza nivelului foarte slab arătat de "Masha" în meciurile din acest an. 

"Sharapova a luat doar o pauză, este clar că nu are nicio accidentare. Pur și simplu și-a dat seama că nu mai are rost să joace. Se cunoaște foarte bine și a înțeles că se antrenează pentru a ajunge la un nivel optim.

Sunt convins că va reveni la nivelul dinaintea perioadei", a declarat Chakvetadze, potrivit Championat.

Sharapova nu a depășit turul III la niciunul dintre turneele pe care le-a disputat în acest an. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
indolentu
indolentu  •  21 Martie 2018, 17:56
Postat de tihi pe 21 Martie 2018, 12:39

Complect gresit...explicatie inacceptabila pentru retrageri....ar fi un atac dur,la multele retrageri motivate si chiar nemotivate !

complet ba ungure asa se scrie corect nu complect complect gresit daca asa înțelegi tu a fost ceea ati facut in sfintu gheorghe saptamina trecuta cu cirpele alea spinzurate pe stilpi incalcind legea

tihi
tihi  •  21 Martie 2018, 12:51
Postat de indolentu pe 20 Martie 2018, 21:39

pai unde meldonium nu ie nimic nu ie nu i asa tihi si fosfore?

Ca raspuns citeste declaratia lui Halep,dupa meciul de la US Open 2017,dupa ce a revenit Sharapova: "Sunt tristă că am pierdut. Dar cred că am dat totul. Ea a fost mai bună... a servit mai bine.... Serviciul meu a fost foarte slab astăzi. A fost foarte, foarte greu, nu ca un meci din primele tururi. Dar asta a fost tragerea, nu pot spune nimic mai mult, asta este. Ea a jucat foarte bine. A fost un meci bun. Eu nu am fost în meci, nu ştiu de ce. Poate pentru că era seară. Mereu e altceva. Nu m-am antrenat seara. Dar acestea sunt scuze. Cred că este o victorie mare pentru Maria, a fost departe de teren atâtea luni, acum revine, simte că poate juca bine şi este foarte fericită”, a afirmat Halep după meci.

tihi
tihi  •  21 Martie 2018, 12:40

Nu vad,ce este rau in faptul ca te retragi dintr-o competitie,indiferent de cauza .Esti accidentata,obosita,sau nesansele din ultima vrema,nu au importanta.Consider ca este o mentalitate pozitiva: nu te simti in stare sa faci fata ,te retragi si nu te faci de ras...mai ales daca nu vrei sa faci campanie de strans puncte si nici de dolari !!! Nu este obligatorie participarea la acest turneu,asa ca accept ,inteleg si respect hatararea jucatoarei.Masa de fapt a fost de-a lungul carierei un model,in pofida suspendarii ei,motivatie care de fapt nici pana la ora actuala nu a fost unanim acceptata si sustinuta !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează