SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA DUBAI

A şaptea corabie » Roger Federer s-a impus pentru a şaptea oară la Dubai

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 23:05

Roger Federer a cucerit ieri pentru a şaptea oară în carieră titlul în turneul de la Dubai, de categorie ATP 500, din 9 finale disputate acolo.

În înfruntarea mult aşteptată contra numărului unu mondial, Novak Djokovici, elveţianul s-a impus cu 6-3, 7-5 pentru al 84-lea trofeu al său din 126 de finale. A jucat strălucitor cu reverul tăiat şi a anticipat foarte bine în multe rînduri, răpindu-i din timp adversarului.

Nole a avut şansele sale, exprimate chiar în mingi de set secund, însă Roger a servit excelent sub presiune. El a închis finala la a doua minge de meci şi a avut ocazia să ridice din nou trofeul-corabie oferit la Dubai.

"Întotdeauna e ceva special să joc împotriva lui Novak. Cred că scoatem ce e mai bun din celălalt. Eu am cîştigat punctele importante de data aceasta, sînt mulţumit pentru felul în care am servit", a spus Federer.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adi84.
adi84.  •  01 Martie 2015, 12:10

Omul asta cand se va retrage, tenisul va pierde mai mult de jumatate din urmaritori. Este incredibil. Dpmdv si al multora, este cel mai bun tenisman din istorie. La 33 de ani joaca atat de natural, de imbietor, incanta privirile oamenilor cu lovituri incredibile, arata aceleasi emotii la finalul partidelor de parca abia acum a inceput cariera in tenis, este umil, muncitor, fair play. Sportivi ca Federer, Schumacher, Zidane, Jordan, Johnson au fost inzestrati, pe langa talent, cu un caracter incredibil, care i-a ajutat sa se foloseasca de acel talent pentru a fi cei mai buni in timp ce au ramas umani, cu respect pentru semeni, colegi si sportul pe care l-au practicat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează