SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS # ROMÂNIA - FINLANDA, AZI, ORA 13:00, TVR 1

Albastrul care place tuturor » Suprafaţa de la Cluj le convine şi românilor, dar şi finlandezilor

Articol de , - Publicat vineri, 14 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 septembrie 2012 19:30

Suprafaţa instalată în sala "Horia Demian" le convine şi românilor, dar şi finlandezilor

Finlandezii au fost un pic surprinşi de alegerea românilor. "Credeam că se va juca afară pentru că vremea e foarte frumoasă", s-a mirat Harri Heliovara. "Ne convine însă indoor, e un hard destul de lent cu care ne-am acomodat bine". El a adăugat că nu le place zgura, dar ar fi jucat fiindcă în tenis trebuie să te adaptezi. Despre adaptare a vorbit şi Horia Tecău. "Sîntem jucători profesionişti. Ne obişnuim repede cu orice suprafaţă. Avem un moral bun şi vrem să ne jucăm şansa. Apoi, el a detaliat un pic despre refacerea perechii cu Florin Mergea. "Avem o istorie importantă împreună. Asta contează mult. Ne-am antrenat cîteva zile, nu erau multe lucruri de pus la punct. Amîndoi am progresat în ultimii ani, aşa că important e să ne simţim bine şi să jucăm cît putem de bine". Mergea a adăugat: "Ne ştim de la 13 ani. Sîntem la cele mai bune clasamente din carierele noastre şi sperăm că asta îşi va spune cuvîntul pe teren".

"Peste cîţiva ani"
Întrebat despre o eventuală refacere pe termen lung a perechii Mergea-Tecău, care a avut rezultate excelente în perioada junioratului, Horia a precizat că "deocamdată, amîndoi avem alte angajamente, jucăm alături de alţi parteneri. Peste cîţiva ani însă, se poate întîmpla. Nu se ştie. Amîndoi sîntem tineri şi mai avem multe sezoane de jucat în circuit".

"E un meci deosebit, foarte important pentru noi. Sperăm să avem alături de noi un public gălăgios, care să ne susţină, să fie sala plină"
Horia Tecău

"Echipa României e puternică, de aceea nu vom lua nimic ca şi cum ar fi dinainte cîştigat. Contăm însă pe jocul nostru, pe şansa noastră"
Jarkko Nieminen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paul.nic
paul.nic  •  16 Septembrie 2012, 18:17

Teren albastru ,situatie albastra federatie maro adica de cacat

cordos_eu
cordos_eu  •  14 Septembrie 2012, 05:51

care sunt aia profesionistii in echipa actuala a Romaniei? poate Tecau, singurul. :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează