SPORTURI  »  TENIS  »  RETRAGERE

Alexandra Dulgheru a explicat abandonul din meciul cu Caroline Wozniacki: "Ameţeam de oboseală"

Alexandra Dulgheru a plecat de la Doha cu 55 de puncte WTA şi 10.240 de dolari // Foto: Guliver/GettyImages
Alexandra Dulgheru a plecat de la Doha cu 55 de puncte WTA şi 10.240 de dolari // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 27 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 21:19

Alexandra Dulgheru, 94 WTA, a ajuns ieri la Kuala Lumpur, după ce cu o zi înainte abandona la Doha, în faţa Carolinei Wozniacki, copleşită de efortul depus.

"E bine că am jucat atîtea meciuri", spunea ieri Alexandra, referindu-se la turneul de la Doha, unde a trecut peste trei tururi de calificări şi peste prima rundă a tabloului principal. Cînd a reuşit un meci senzaţional, dar istovitor contra franţuzoaicei Alizé Cornet, încheiat în trei seturi. Miercuri, în faţa Carolinei Wozniacki, Dulgheru n-a mai putut ţine pasul.

"Am fost foarte obosită. Ameţeam, pur şi simplu", îşi descrie ea starea care a obligat-o să abandoneze în turul secund de la Doha, la scorul de 1-6, 0-3. La asta se adaugă o răceală a căilor respiratorii superioare.

N-a avut însă prea mult timp de odihnă. După numai 4 ore de somn, a pornit spre Kuala Lumpur, unde a ajuns ieri, la capătul unui zbor de 7 ore.

În capitala Malaysiei se va desfăşura săptămîna viitoare un turneu de categorie WTA International, pe hard, care este în circuit din 2010 şi care a fost cîştigat la ultimele ediţii de Karolina Pliskova, respectiv Donna Vekici.

ALTE ŞTIRI DIN TENIS:

Români în semifinale
Ieri, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer s-au calificat în penultimul act de dublu al turneului de la Dubai, după ce au trecut cu 4-6, 7-5, 10-7 de Robert Lindstedt şi Marcin Matkowski (Sue/Pol). Favoriţii 2 vor întîlni pentru un loc în finală perechea Daniel Nestor-Rohan Bopanna (Can/Ind, 4).

Cîteva ore mai tîrziu, Florin Mergea şi britanicul Dominic Inglot îi mai învingeau o dată pe fraţii Bob şi Mike Bryan, la fel cum o făcuseră la Australian Open. Acum a fost 7-6 (6), 2-6, 10-8, iar următorii adversari sînt Aisam Ul-Haq Qureshi şi Nenad Zimonjici (Pak/Ser).

Bogdan, învinsă
Aflată abia a doua prezenţă pe un tablou principal WTA din carieră, Elena Bogdan, 527 WTA, a pierdut miercuri noapte în turul secund al turneului International de la Acapulco. Ea a fost învinsă de Magdalena Rybarikova (Svk) cu 6-0, 6-2, în 44 de minute. Românca va primi 30 de puncte şi 3.310 dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
adriancalinescu72
adriancalinescu72  •  27 Februarie 2015, 13:56

bravo ,fetito....punct si de la capat....

dora
dora  •  27 Februarie 2015, 10:38

Nu esti in stare sa joci in zile consecutive partide tari. Daca nu poti, nu este nicio problema...sunt destule turnee cu premii totale in valoare de 25.000 euro.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează