SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BEIJING

Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu, eliminate în turul doi de la Beijing

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2010 00:00

Alexandra Dulgheru şi Monica Niculescu au ratat calificarea în turul trei al turneului de la Beijing, turneu dotat cu premii în valoare de 4,5 milioane de dolari.

La simplu, Alexandra Dulgheru a fost eliminată în manşa secundă a competiţiei din China, după ce a fost învinsă de Agelique Kerber (Germania), cu 1-6, 2-6.

Pentru calificarea în turul doi la Beijing, Dulgheru şi-a asigurat 80 de puncte WTA şi un cec în valoare de 19.950 de dolari.

La dublu, perechea Monica Niculescu/Shahar Peer (România/Israel) a pierdut în runda a doua în faţa perechii Kveta Peschke/Katarina Srebotnik (Cehia/Slovenia), cap de serie numărul doi, cu 3-6, 4-6.

Cele două tenismene vor primi 140 de puncte WTA şi 9,350 de dolari.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
costinhao
costinhao  •  06 Octombrie 2010, 17:05

Oau! Ce rezultat slab din partea Alexandrei! Ma asteptam sa opuna ceva rezistenta nemtoaicei, mai ales ca nu are un nume mare in tenis. Scor cam aspru si evolutie sub asteptari din partea Alexandrei. Pacat! in ritmul asta top 20 e departe!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează