SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Alexandra Dulgheru:"Sper să mă bucur de cît mai multe jocuri la Roland Garros"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 mai 2010 00:00

Alexandra Dulgheru, cîştigătoarea turneului de la Varşovia pentru al doilea an consecutiv, a declarat la finalul partidei contra chinezoaicei Jie Zheng, că speră într-o evoluţie cît mai bună la Roland Garros.

 

"Planul meu minim la Paris este să trec de primul tur. Însă, sinceră să fiu, sper să mă bucur de mai multe jocuri. Acum este important să mă odihnesc şi să mă refac pentru a fi pregătită", a declarat Alexandra, numărul 32 mondial, care împlineşte, la 30 mai, 21 de ani.

"M-am simţit foarte bine la începutul partidei, dar Zheng este o jucătoare foarte bună şi a fost nevoie să fiu atentă la fiecare punct. Este o senzaţie specială să cîştig aici. În afară de tactică, atmosfera de la acest turneu m-au ajutat să înving", a adăugat Alexandra Dulgheru.

Despre finala de la Varşovia şi despre Alexandra Dulgheru, Jie Zheng a afirmat următoarele: "Şi-a schimbat ritmul şi a fost dificil pentru mine. Am avut şansele mele în setul doi, dar nu am putut profita de ele. M-am simţit foarte bine la acest turneu, anul trecut am ajuns în finala de la dublu, iar acum la simplu. Acum o să mă concentrez pe meciul din prima manşă de la Roland Garros."

În primul tur la Roland Garros, Alexandra Dulgheru (locul 32 WTA), cap de serie numărul 31, va evolua împotriva jucătoarei Lucie Hradecka (Cehia), locul 71 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  24 Mai 2010, 14:28

Pe locul 32 era inainte de Varsovia, acum sigur e in primele 25.Mai documentati-va.

 •  23 Mai 2010, 08:57

felicitari pt apararea titlului la varsovia(face bine la moral) si mult succes la RG!

 •  22 Mai 2010, 20:38

O sa iti tinem pumnii :D sa ajungi cat mai departe :D si sa nu iti fie teama de nici care :D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close