SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDAL

Nu doar Ana Bogdan a avut probleme cu Drouet » O altă jucătoare îl acuză pe antrenor: „E un psihopat!”

Timea Babos // FOTO: Instagram +48   FOTO
Timea Babos // FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 11:47 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 12:12

După scandalul dintre Ana Bogdan (30 de ani, locul 63 WTA) și fostul ei antrenor, francezul Thomas Drouet, la Australian Open 2023, și Timea Babos face dezvăluiri despre acesta.

Jucătoarea din Ungaria, în vârstă de 29 de ani și deținătoare de 4 turnee de Grand Slam la dublu, a lucrat cu antrenorul francez până în septembrie 2018. Acum, Babos a dezvăluit că și ea a avut probleme cu Drouet.

Nu doar Ana Bogdan a avut probleme cu Thomas Drouet

„E un psihopat! Un maniac! În privința greutății mele, dacă aveam un kilogram în plus îmi scotea ochii cu asta. Am avut probleme mentale mari!”, a spus Timea Babos, într-un interviu pentru presa din Ungaria, potrivit ziare.com.

Fostul antrenor al Anei Bogdan, moment tensionat cu Sascha Bajin

După apariția scandalului dintre Ana Bogdan și Drouet, Sascha Bajin, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din circuitul feminin, a dezvăluit că și el a avut probleme cu francezul. 

„Am avut o întâlnire cu el în Dubai, când și-a pierdut temperamentul în fața mea. Eu doar i-am cerut să șteargă bicicleta, după ce a folosit-o, pentru că a transpirat pe ea. Pentru asta a început să ține și mă întreba cine sunt eu de îi spun ce să facă”, a scris Sascha Bajin pe Twitter. Citește și:

Ana Bogdan îl atacă pe Thomas Drouet: „Înseamnă că ești dus cu capul!” 

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur de la Australian Open 2023, după 2-6, 6-2, 3-6 cu Anna Bondar, locul 79 mondial. După eliminare, jucătoarea din România a ieșit în public cu declarații jignitoare la adresa antrenorului ei, Thomas Drouet, pe care l-a demis chiar în timpul turneului de la Antipozi, după un incident petrecut la antrenament!

Bogdan și-a argumentat decizia de a renunța la Drouet precizând că antrenorul a făcut o criză de nervi în timpul unui antrenament de la Antipozi. 

„Gândiți-vă că nu luam o astfel de decizie, la capătul lumii, imediat după ce începusem colaborarea, dacă el nu făcea ceea ce a făcut! La mijlocul terenului, în mijlocul antrenamentului, de față cu toată lumea, nu poți să țipi la mine și să-mi vorbești așa, din senin. 

Înseamnă că ești dus cu capul și eu nu pot să stau cu un om de genul ăsta! Am nevoie de echilibru, am nevoie de liniște, am nevoie de suport. Am nevoie de oameni pozitivi, nu mai am nevoie de oameni care nu-și pot gestiona propriile comportamente”, a declarat Ana Bogdan, conform ProSport.

Citește și: 

„Ești OK, poți continua?” » Momente tulburătoare cu Coco Gauff la conferința de după eliminare de la Australian Open 2023

Surpriză la Australian Open 2023 » Iga Swiatek, liderul mondial, eliminată în optimi de jucătoarea de pe 25 WTA

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
laur_gr
laur_gr  •  22 Ianuarie 2023, 15:32

Bravo Ana ca ti-ai dat seama repede ce fel de om este si ai incetat colaborarea cu el din start.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează