SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Cât ghinion! Ana Bogdan, nevoită să abandoneze în sferturile de la Praga, într-un meci pe care îl domina categoric

Ana Bogdan, părăsind terenul // foto: captură Twitter @ WTA
Ana Bogdan, părăsind terenul // foto: captură Twitter @ WTA

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 12:53 / Actualizat vineri, 14 august 2020 14:18

Ana Bogdan (27 de ani, 92 WTA) s-a văzut nevoită să abandoneze în sferturile de la WTA Praga, după un prim set foarte bun, în care conducea cu 5-2. Kristyna Pliskova (28 de ani, 69 WTA) se califică astfel în semifinale după 38 de minute de joc.

Ana Bogdan, 27 de ani, a acuzat probleme la piciorul strâng și a fost nevoită să părăsească terenul, în ciuda unei evoluții reușite. Organizatorii au adus un scaun cu rotile pentru Ana Bogdan, însă românca a reușit să iasă de pe teren pe picioarele sale, în ciuda faptului că îi era greu să calce.

Datorită ghinionului sportivei românce, Pliskova merge în semifinale, unde va înfrunta învingătoarea duelului dintre Eugenie Bouchard și Elise Mertens.  Două românce rămân în turneul din Republica Cehă: Simona Halep, care va juca în sferturi cu Magdalena Frech, și Irina Begu, care o întâlnește acum pe Leonie Kung.

Mai multe știri din tenis:

Simona Halep, victorie cu Barbora Krejcikova! Cu cine joacă în „sferturi” la WTA Praga

Reacția partenerei Simonei Halep după eșecul tensionat de la Praga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
115133402542612
Tudor Costea  •  14 August 2020, 15:29

Organigatori se bucura ca lipsesc favoritele pentru ca gorila poate castiga titlul si sa o egaleze la trofee de gs pe margaret court.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 August 2020, 14:17

Mare pacat pentru Ana. Oricum, apropo de USO, si Ana Bogdan a anuntat mai demult ca nu va fi acolo. La ea e clara cauza, pandemia.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 August 2020, 14:16

Bianca Andreescu nu va concura la USO. In principiu nu spune nimic concret in comunicat dar e evident ca ceva nu e bine acolo (poate COVID-ul?). Oricum, dupa nr.1 mondial, nici campioana en-titre nu merge la New York. Vesti proaste pentru organizatori.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează