SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Andrei Pavel: ”Este important să cîştigăm primul meci”

pavel andrei
pavel andrei

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Căpitanul nejucător al României, Andrei Pavel, a declarat în cadrul conferinţei de presă care a avut loc înaintea meciului România-Ucraina, contînd pentru turul doi al Grupei I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis, că echipa care va pierde primul meci al întîlnirii va simţi o presiune mai mare în partida următoare.

"Hănescu mi-a spus că îşi doreşte să joace el primul meci şi aşa a şi căzut după tragerea la sorţi. Pentru noi e perfectă această tragere şi sperăm ca Hănescu să ne aducă primul punct, apoi Ungur să îl obţină pe al doilea. Întotdeauna, echipa care va pierde primul meci, în cea de-a doua partidă, va simţi o presiune mai mare pe umeri. Cred că şansele lui Victor, în meciul cu Marcenko, sunt mult mai mari, este clar favorit, astfel că ar trebui să şi obţinem primul punct", a spus Pavel, potrivit mediafax.

Fostul tenisman a precizat că la echipa de dublu, care va fi formată din Marius Copil şi Horia Tecău, ar putea apărea modificări, în funcţie de rezultatele din primele două meciuri: "Este posibil să apară modificări la echipa de dublu, iar formula finală se va şti exact, cu o oră înaintea meciului de sîmbătă. Singura schimbare care ar putea să intervină ar fi intrarea lui Victor în locul lui Marius Copil. Acest lucru îl vom decide după prima zi de meciuri". 

Pavel a adăugat că nu este surprins de prezenţa lui Serghei Bubka în echipa de dublu a Ucrainei, jucător care îniţial fusese anunţat ca rezervă. "Nu suntem surprinşi de prezenţa lui Bubka în echipă, pentru că această formulă este cea mai bună echipă de dublu a lor. Mi s-ar fi părut o surpriză dacă Bubka nu ar fi intrat în echipă. Ei sunt jucători foarte buni, tineri, iar Stakhovski a cîştigat şi două titluri. Noi trebuie să luăm punct cu punct la aceste meciuri şi să facem trei victorii. Pentru asta ne luptăm", a încheiat Pavel. 

România şi Ucraina nu s-au întîlnit niciodată în Cupa Davis, iar dacă vor cîştiga partida din cadrul Grupei I a Zonei Euro-Africane, Victor Hănescu şi colegii săi vor juca, în septembrie, în barajul pentru promovarea în Grupa Mondială. În caz contrar, ei vor juca pentru rămânerea în Grupa I.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bek
bek  •  06 Mai 2010, 16:13

Mdaaa, o sa vedem ce branza faceti!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează