SPORTURI  »  TENIS  »  BCR OPEN ROMANIA

Andujar va juca finala BCR Open România 2010 » Visul lui Pablo!

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Pablo Andujar a reuşit imposibilul. Intrat pe tabloul principal din calificări, ibericul s-a calificat în ultimul act al turneului BCR Open România, după ce a dispus în trei seturi de Marcel Granollers, scor 7-6(5) 4-6 6-4.

O întîlnire echilibrată între doi foarte buni prieteni. Andujar şi Granollers erau unii dintre juniorii promiţători ai Spaniei, cei doi reuşind să se impună în finala probei de dublu la Roland Garros, la juniori, în 2004.

Cei doi au mers cap la cap în debutul primului set, dar n-au reuşit să se departajeze. S-a ajuns la tie-break, acolo unde Andujar a avut nervii mai tari şi s-a impus la 5. Granollers părea că va face un nou meci nebun. După ce în primele zile ale turneului a întors 3 meciuri de la 0-1 la seturi, ibericul părea că o va face din nou.

Norocul nu a ţinut cu el însă decît în setul secund, pentru că în decisiv Andujar a părut mai proaspăt, în ciuda faptului că acesta era cel de-al şaptelea meci în numai opt zile. Pablo a reuşit break-ul, suficient pentru a-şi asigura calificarea în prima finală ATP din carieră.

Acolo va da piept însă cu argentinianul Juan Ignacio Chela, care a arătat o formă de zile mari pe zgura de la Arenele BNR.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează