SPORTURI  »  TENIS  »  ATP DOHA

Andy Murray, înfrângere incredibilă la Doha, la doar o zi după ce-și atenționa adversarii: „Va fi greu să fiu învins aici”

Andy Murray / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Andy Murray / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 17 februarie 2022 13:39 / Actualizat joi, 17 februarie 2022 14:21

Andy Murray (34 de ani, #87 ATP) a suferit un eșec usturător în optimile de finală ale turneului ATP 250 de la Doha. Fostul lider mondial a luat doar un game din partida cu Roberto Bautista Agut (33 de ani, #16 ATP), care l-a învins cu 6-0, 6-1, în 68 de minute.

Britanicul n-a avut nicio șansă în fața lui Bautista, suferind cea mai dură înfrângere de la revenirea în circuit. Culmea, cu doar o zi înaintea meciului, Murray le spunea jurnaliștilor că e pregătit pentru un traseu cât mai lung la Doha, turneu pe care l-a câștigat în 2008 și în 2009.

„Condițiile de aici sunt foarte bune pentru mine, jocul meu se adaptează foarte bine acestui tip de teren. Știu că, dacă etalez un nivel bun, va fi foarte greu pentru cineva să mă învingă aici”, declara Murray, potrivit firstsportz.com

Andy Murray a revenit recent în Top 100 ATP

Având la activ două operații complicate la șold, Murray a revenit în urmă cu o săptămână în Top 100 ATP, mai precis pe locul 87, însă prestațiile sale nu s-au ridicat până acum la nivelul celor avute înainte să se accidenteze

Acesta a anunațat recent că, de teama unei recidive, nu va evolua deloc în sezonul de zgură, preferând să se pregătească în liniște pentru Wimbledon, turneu unde spune că are cele mai mari șanse să reușească un traseu cât mai bun.

Murray a început pozitiv anul, ajungând până în finala de la Sydney, unde a fost învins de Aslan Karatsev. Ulterior, a fost eliminat în turul II la Australian Open și Rotterdam și în optimi la Doha.

VIDEO Rezumatul zilei de miercuri de la ATP Doha

Citește și alte știri din tenis: 

Novak Djokovic, ironizat de Ryanair, după declarațiile contradictorii privind vaccinul

FOTO ATP l-a sancționat pe Opelka pentru un gest din timpul festivității de premiere de la Dallas » Ce s-a întâmplat

VIDEO Cu răsuflarea tăiată! Cum a câștigat Ruse cel mai frumos schimb al meciului cu Halep

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează