SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Anunţ surpriză! Simona Halep a dezvăluit cine îl înlocuieşte pe Wim Fissete în 2015!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 21:01

Simona Halep a făcut azi anunţul oficial, dezvăluind că va încheia colaborarea cu Wim Fissette, cel care a dus-o pe româncă în finalele de la Roland Garros şi Turneul Campioanelor, dar şi pe locul 2 în lume.

Halep a oferit explicaţii noi după decizia de astăzi şi a anunţat că va fi antrenată de un antrenor român în sezonul viitor:

"Eu vreau să lucrez cu un român. Mă simt excelent în acest moment, dar acum vreau să colaborez din nou cu un român. Străinii au altă mentalitate, aş vrea să fie lîngă mine un antrenor care gîndeşte la fel ca mine. Să aibă dorinţa de luptă, dorinţa de victorie şi să nu cedeze cînd e greu", a explicat Simona Halep la Protv.

Cel mai probabil, Daniel Dobre va fi antrenorul Simonei Halep în 2015, acesta făcînd parte şi din staff-ul româncei la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
daccian
daccian  •  07 Noiembrie 2014, 19:59

igelu, antrenorul care a adus-o sus era tot roman, belgianul a venit numai in ultima parte a ascensiunii ... a urcat-o doar inca doua-trei locuri la intrebarea ta : poate ai auzit de Mircea Lucescu care la orice echipa a mers le-a adus cate o cupa europeana si nenumarate campionate si cuope interne si imediat dupa ce a plecat de la ele s-au prabusit total

flaviuslg
flaviuslg  •  07 Noiembrie 2014, 16:12

Daniel Dobre??? Cred ca Sumudica ar fi mai potrivit.

igelu
igelu  •  07 Noiembrie 2014, 16:07

Hei voi care-i sprijiniti decizia de a avea antrenor roman, puteti da exemplu de un antrenor roman de succes in ultimii 25 ani din orice sport, sau si mai bine de la jocuri?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează