SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Are cele mai mari șanse la Australian Open și atacă locul 1 al Simonei: "Mă aștept la o schimbare de lider"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 20:48

Garbiñe Muguruza, 24 de ani și numărul 3 WTA, crede că circuitul feminin este mai echilibrat ca niciodată și că Simona Halep nu va păstra pentru mult timp prima poziție.

  • Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, se desfășoară în perioada 15 ianuarie - 28 ianuarie. Tragerea la sorți a tabloului va avea loc joi, 11 ianuarie, și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Prezentă la Sydney, unde a beneficiat de un wildcard al organizatorilor, Garbiñe Muguruza a vorbit despre schimbările de la vârful ierarhiei: "Sigur, mă aștept la încă o schimbare de lider. Nu există vreo jucătoare care să se diferențieze de celelalte. Nu mai există cineva care să domine. Va fi un an interesant și sunt sigură că vor fi multe schimbări la vârf".

Garbine Muguruza debutează miercuri la Sydney, în fața olandezei Kiki Bertens. Spanioloaica a avut primul tur liber.

8este cota lui Garbine Muguruza la câștigarea Australian Open, fiind principala favorită la casele de pariuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
merace
merace  •  09 Ianuarie 2018, 19:10

Ca spectator de tenis, sper doar sa fie meciuri frumoasa, fara accidentari urate, si le tin pumnii fetelor noastre. HAI ROMANIA!

dubluv
dubluv  •  09 Ianuarie 2018, 09:27
Postat de anne1970_ar pe 08 Ianuarie 2018, 23:28

Mi-e scarba de tot ce se intampla acum, m-as bucura ca Simona sa aibe un dram de noroc si sa faca o figura frumoasa la Melbourne, sa le ia piuitul . Muguruza, o miloaga ieftina, e penibila prin ce face acum, poate se face de ras la Sydney. Poate anul asta Adidasu-ul da faliment. Succes Simona!

Ano, dar ce se intampla acum? De ce ti-e scarba? Te referi la tenis sau la viata ta personala? Oricum, putina decenta nu ti-ar strica, vorbesti ca o precupeata nemultumita de tot si de toate, care vrea sa-i moara dusmanii (nu inteleg ce probleme ai tu cu Adidas). Si vezi ca noi, cei care am mai fost pe la scoala, scriem sa aiba, nu sa aibe.

1325245327494140
Cristi Cri  •  09 Ianuarie 2018, 04:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează