SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Arma secretă a lui Nadal pentru a-l detrona pe Djokovici

O dată cu noua rachetă, Nadal își propune să fie mai agresiv
O dată cu noua rachetă, Nadal își propune să fie mai agresiv

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 14:04

Incapabil să se opună marşului triumfal al lui Novak Djokovici în 2011, an pe care sîrbul l-a terminat ca lider detaşat, Rafael Nadal a găsit metoda pentru a răsturna ierarhia: va miza pe o armă secretă. Aceasta va fi tot o rachetă, dar nu una oarecare. ”Voi începe să folosesc o rachetă mai grea, care-mi va permite să imprim o forţă în plus şi efect mai mare mingii”, a precizat tenismanul spaniol, ce utiliza pînă acum o rachetă foarte uşoară, un model apropiat celui destinat fetelor.

Nadal a completat: ”Încerc să cîştig în putere. Teoretic, eu trebuie să mă antrenez cu noile rachete timp de o lună sau minimum trei săptămîni înainte de a o putea manevra cu uşurinţă. Momentan, nu a trecut decît o săptămînă de lucru. Am pierdut un pic din control şi cîteodată nu simt foarte bine lovitura mea de dreapta. Chiar dacă am nevoie de timp pentru adaptare, îmi asum acest risc. Vreau să redevin numărul 1”.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
nutifanroger
nutifanroger  •  05 Ianuarie 2012, 10:17
Postat de masteradoo pe 05 Ianuarie 2012, 10:01

Pentru un stangaci, ma bucur ca are si o lovitura de "dreapta"

mai,desteptule, care te pricepi la tenis, e vorba de forehand pe care il are oricine fie ca e dreptaci sau stangaci!of,greu cu termenii astia!!!

masteradoo
masteradoo  •  05 Ianuarie 2012, 10:01

Pentru un stangaci, ma bucur ca are si o lovitura de "dreapta"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează