SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

ATP, primele măsuri contra lui Nick Kyrgios: 6 luni în care trebuie să nu calce greșit! Ce se întâmplă altfel

Articol de GSP - Publicat joi, 26 septembrie 2019 17:00

Nick Kyrgios (24 de ani, 27 ATP) și-a aflat azi pedeapsa pentru scandalurile repetate pe care le-a avut în circuit în 2019. 

Australianul a fost amendat cu 25.000 de euro și a primit 16 săptămâni de excludere din circuit, ambele sancțiuni fiind însă cu suspendare, fiind stabilită o perioadă de 6 luni de probă. În cazul în care Kyrgios va recidiva în această perioadă, pedepsele intră în vigoare.  

Mai mult, ATP i-a impus lui Kyrgios să aibă alături un psiholog la fiecare turneu la care va participa în perioada următoare.  

În prealabil, Kyrgios fusese amendat la turneul de la Cincinnati cu 113.000 de dolari, o sancțiune-record aplicată de ATP,  și a acuzat forul internațional de corupție. Totuși, ATP a decis să nu îl sancționeze și pentru această acuzație. 

„În urma investigaţiei noastre, am găsit un anumit model de comportament în ceea ce priveşte abuzurile verbale împotriva oficialilor sau spectatorilor în ultimele 12 luni. 

În urma unei clarificări făcute de jucător, am decis că incidentul nu constituie o ofensă majoră la adresa ATP şi nu a decis sancţiuni adiţionale”, se arată în comunicatul emis de ATP.

PUBLICITATE » VIDEO GHID COMPLET Explicăm un nou tip de pariu: cum să pariezi împotriva altor jucători

Vezi și: 

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele de la Tașkent + Irina Begu eliminată la dublu

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează