SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Au toate armele pregătite! Darren Cahill, reacție în premieră după meciul fabulos cu Kerber + ce zice de Wozniacki

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 13:24

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a vorbit despre partida româncei cu Angelique Kerber, dar și ce urmează, cu Wozniacki, în finala de la Australian Open 2018. 

Tehnicianul e mândru de evoluția Simonei Halep de până acum și știe ce o așteaptă pe aceasta în finala de mâine, care începe la ora 10:30, în direct la Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO

"De fiecare dată când s-au întâlnit au fost bătălii incredibile. Se respectă mult una pe cealaltă. Sunt mândru de Simona, că a luptat atât de mult deși a avut acea accidentare.

A fost prima oară când am văzut-o luptând pentru orice minge. Urmează un meci grozav cu Wozniacki, iar Simona trebuie să lupte așa cum a făcut-o și cu Keber. Va fi o nouă bătălie", a zis Darren Cahill pentru ESPN. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1782005562103059
Cornel Cornel  •  27 Ianuarie 2018, 00:21

Tihi esti dus rau ,de cand pana cand daneza este campioana mondiala????? Daneza nu s a chinuit la nici un meci in acest turneu??? Esti penibil rau,nu stiu cine esti dar multa minte nu ai.

marius.bxl
marius.bxl  •  26 Ianuarie 2018, 20:26

S9+ de samsung vorbesc astia de la jesepe

10155633308976552
Cornel Perju  •  26 Ianuarie 2018, 15:21
Postat de stelistdemic01 pe 26 Ianuarie 2018, 14:55

sper ca esti fericit in Danemarca... ai merita ca singurele incurajari de care o sa ai parte in existanta ta obscura sa fie din Danemarca si in daneza... HAI SIMONA!!! ROMANII de pretutindeni sint cu tine (mai putini tihi...)

Wozniaki a fost foarte aproape sa fie eliminata in turul 2 intr-un meci cu o jucatoare anonima care a castigat primul set si a avut 2 mingi de meci. Din pacate s-a pierdut cu firea ( nu primarita) si a pierdut meciul. Wozniaki a mai pierdut un set cu Navaro iar in semifinala era foarte aproape sa piarda setul 2 in fata unei jucatoare care nu a jucat nimic in acel meci. Toate astea in contextul in care a fost 100% apta fizic iar toate adversarele ei au fost din afara to 30 cu exceptia uneia din ele care e pe 21. Simona a fost si ea in postura de a fi eliminata, in meciul cu Davis dar in contextul in care avea glezna accidentata. Finala de sambata va fi un meci total diferit de cel de la turneul campioanelor. Simona inca mai suferea dupa pierderea RG si nu a fost mental deloc in turneu. Si nu trebuie sa fii mare expert ca sa iti dai seama de asta. Simona de la Australian Open este o alta jucatoare fata de cea de la Singapore. Joace mult mai agresiv si isi asuma riscuri mult mai mari dar calculate.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează