SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

VIDEO Bianca Andreescu, în mare formă la Madrid! A învins-o cu 6-1, 6-1 pe finalista de la Australian Open

Bianca Andreescu e în optimi la Madrid / Sursă foto: Imago Images
Bianca Andreescu e în optimi la Madrid / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 14:25 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 18:30

Bianca Andreescu (21 de ani, 111 WTA) s-a calificat, astăzi, în optimile turneului WTA de la Madrid. Jucătoarea canadiană cu origini românești a învins-o în minimum de seturi, 6-1, 6-1, pe Danielle Rose Collins (28 de ani, 8 WTA), după un meci care s-a încheiat după doar o oră și 10 minute.

Bianca Andreescu a revenit în circuit la Stuttgart, în urmă cu două săptămâni, după o absență de jumătate de an, provocată de o accidentare. Campioana de la US Open e prezentă și la Madrid și a legat deja două victorii la rând la Caja Magica, semn că Bianca e din ce în ce mai aproape să revină la nivelul dorit.

Bianca Andreescu, în mare formă la Madrid! A învins-o cu 6-1, 6-1 pe Danielle Rose Collins

După ce a câștigat cu 6-0 decisivul meciului din primul tur cu Alison Riske (42 WTA), Andreescu a mai „livrat” două seturi jucate la un nivel foarte ridicat. Canadianca n-a stat la discuții cu Danielle Rose Collins, finalista de la Australian Open 2022, favorită șase la Madrid, căriea i-a administrat un dublu 6-1.

Încurajată din tribune de Nicu și Maria, părinții săi, Andreescu a dominat-o autoritar pe americancă. Devastatoare cu lovitura de forehand și cu un serviciu mult îmbunătățit față de turul precedent, Bianca mai face un pas ferm spre revenirea la forma ce o propulsase în 2019 până pe locul 4 în clasamentul WTA.

În optimi, jucătoarea din Canada se va duela cu învingătoarea din meciul Jessica Pegula (14 WTA) - Kaia Kanepi (55 WTA).

VIDEO Rezumatul meciului Bianca Andreescu - Danielle Rose Collins

Bianca Andreescu: „Așa a fost viața mea din ultimii ani, lipsită de consistență”

La una dintre conferințele de presă de la Stuttgart, Bianca Andreescu le-a spus jurnaliștilor despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în ultimele luni, în special în plan mental.

Așa a fost viața mea din ultimii ani, lipsită de consistență. Dar sunt foarte, foarte fericită că pot să joc din nou. Ultimele luni au fost foarte dificile dar, chiar dacă sună ca un clișeu, simt că m-am regăsit și am dezvoltat o pasiune mai apăsată pentru sportul ăsta.

Și am realizat că iubesc cu adevărat acest sport. Eram foarte autocritică și asta era nesănătos. Și mi-am spus că trebuie să se schimbe ceva, altfel cariera mea se scurge”, a spus Bianca Andreescu înainte de startul turneului de la Stuttgart, conform jurnalistului Mircea Meșter.

Citește și alte știri din tenis:

FOTO Fotografia de mii de like-uri postată de Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a pulverizat-o pe Paula Badosa la Madrid

Simona Halep, reinventată alături de Patrick Mouratoglou?! » 3 idei ale unui cunoscut jurnalist american: „Și Serena a avut parte de același lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  01 Mai 2022, 20:53

Să apară un nou film: " Dulapul reînvie" ? :)) Nu are cum, la fel ca ;i chinezoaica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează