SPORTURI  »  TENIS  »  ELIBERARE

NEWS ALERT Boris Becker a fost eliberat din închisoare + Ce se întâmplă acum cu fostul mare sportiv

Boris Becker.
Foto: Getty Images
Boris Becker. Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2022 13:31 / Actualizat joi, 15 decembrie 2022 13:36

Boris Becker (55 de ani), fostul mare tenismen german, a fost eliberat din penitenciarul din Marea Britanie în care era încarcerat, informează cotidianul britanic Daily Mail. Acesta va fi deportat din Regatul Unit, mai arată sursa citată. 

Neamțul fusese condamnat în luna aprilie a acestui an la doi ani și jumătate de închisoare, fiind găsit vinovat în dosarul falimentului personal. 

Pițurcă anunță prăbușirea FCSB-ului: „E o situație penibilă!”
FCSB
Pițurcă anunță prăbușirea FCSB-ului: „E o situație penibilă!”

Triplul campion de la Wimbledon a ascuns peste 2,5 milioane de lire sterline, aproximativ 3 milioane de euro, pentru a evita plata datoriilor. 

Boris Becker, vinovat de ascunderea bunurilor pentru plata datoriilor

Boris Becker a fost declarat în faliment personal în anul 2017 și a fost condamnat pentru trei capete de acuzare: înstrăinarea de proprietăţi, nedezvăluirea averii şi ascunderea datoriilor.

Boris Becker trăiește în Marea Britanie din 2012 și a declarat falimentul personal pe 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut de 3 milioane de lire sterline făcut la banca privată Arbuthnot Latham şi nereturnat, pentru o proprietate din Mallorca, Spania. 

Judecătoarea Deborah Taylor a precizat în luna aprilie că fostul tenismen își va ispăși în arest doar jumătate din pedeapsă, adăugând că acesta nu se consideră vinovat pentru cele întâmplate. 

„Reputația lui este la pământ. Nu va mai putea să găsească nicio sursă de venit, niciun job. Va fi nevoit să se bazeze pe actele de caritate ale unor oameni, pentru a putea să supraviețuiască”, a spus Jonathan Laidlaw, avocatul lui Becker, potrivit CNN.

6trofee de Grand Slam a cucerit Boris Becker în carieră

„Am ajuns în punctul cel ma de jos al vieții. Îmi voi ispăși pedeapsa. Nu voi fugi, nici nu mă voi ascunde. Voi accepta orice sentință voi primi”, spunea Boris Becker, cu puțin timp înainte de a fi încarcerat. 

Citește și:

O nouă amânare! Doar 24 de persoane prezente în sală la alegerile pentru președinția FRT

Răbufnirea în șase cuvinte a lui Mouratoglou după ce un fan al Simonei Halep l-a luat la rost

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
267890
267890  •  16 Decembrie 2022, 11:39

Hopa! E un loc liber. Poate să intre Halep.

dobrin
dobrin  •  15 Decembrie 2022, 21:20
Postat de socratead pe 15 Decembrie 2022, 21:01

Pe cine a ajutat Tiriac zis si "50 de copii cu 50 de femei". Asta nici copiii nu si-i cunoaste. Oligarh de dupa amii 90 dar exemplu pentru "etica" lui foarte flexibila.

Sunt sigur ca daca pune statul german vreo cateva milioane, atunci il ajuta :)))

socratead
socratead  •  15 Decembrie 2022, 21:01
Postat de dobrin pe 15 Decembrie 2022, 17:00

Sa-l ajute Tiriac, ca tot a facut o caruta de bani de pe urma lui.

Pe cine a ajutat Tiriac zis si "50 de copii cu 50 de femei". Asta nici copiii nu si-i cunoaste. Oligarh de dupa amii 90 dar exemplu pentru "etica" lui foarte flexibila.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează