SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCUREŞTI OPEN

Bucureşti, următoarea staţie » Simona Halep urmează să joace săptămîna viitoare la turneul care se desfăşoară la Arenele BNR

Articol de , - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 iulie 2014 22:47

Cum este favorită principală şi are probleme medicale, ea ar putea fi programată să joace în primul tur tocmai miercuri, pentru a avea timp de recuperare


Simonei îi place să joace în faţa suporterilor români. De cînd a aflat că se va organiza un turneu feminin a spus de nenumărate ori cît de mult îşi doreşte să evolueze în faţa conaţionalilor săi. Întîlnirea de Fed Cup cu Serbia, din luna aprilie, cînd tribunele de la Arenele BNR au fost pline, a convins-o şi mai mult. După meciul din sferturi de finală de la Wimbledon ea le-a spus şi jurnaliştilor prezenţi la conferinţa de presă cît de mult înseamnă acest turneu. "Abia aştept, o să fie un bun prilej să mă bucur de timpul pe care-l am alături de fanii mei, de prieteni şi de toţi românii", a subliniat Simona.

Pe lîngă faptul că turneul se dispută pe zgură, glezna stîngă, cea pe care şi-a sucit-o ieri, în semifinale, este un motiv de îngrijorare pentru fanii care vor dori să o vadă pe Simona jucînd pe zgura de la BRD Bucureşti Open. "Deocamdată nu putem şti ce va fi, ea îşi doreşte foarte mult să joace. Poate să fie programată să joace tocmai miercuri, asta ar însemna cinci zile de pauză în care lucrurile se pot îmbunătăţi", a spus Virginia Ruzici, managerul Simonei.

La turneul din Capitală vor mai fi prezente Roberta Vinci, 21 WTA, Klara Koukalova, 31 WTA, dar şi româncele Irina Begu, Alexandra Cadanţu şi Monica Niculescu.

După turneul de la Bucureşti pentru Simona Halep va urma o pauză, apoi va merge în America de Nord pentru turneele pe hard, prima competiţie fiind cea de la Montreal, care debutează pe 4 august.

Preţul biletelor la BRD Bucureşti Open
Luni-Vineri 15 lei
Sîmbătă-Duminică 40 de lei
Abonament pe o săptămînă 120 de lei


Finala fetelor blonde
Eugenie Bouchard şi Petra Kvitova îşi vor disputa în acest an trofeul de la Wimbledon. Bouchard a acces acolo după ce a învins-o pe Simona Halep, în timp ce Kvitova a învins-o în semifinale pe compatrioata sa, Lucie Safarova, cu 7-6(6), 6-1. Dacă Eugenie, 20 de ani, se află la prima finală de Mare Şlem a carierei, Petra, 24 de ani, a mai fost în această situaţie. În 2011 ea s-a impus chiar pe iarba de la All England Club, trecînd atunci de Maria Şarapova. Înfruntarea dintre cele două va avea loc sîmbătă, de la ora 16:00, şi va fi transmisă de DigiSport 1.

Rămîne pe trei
Simona Halep a pierdut în semifinale la Wimbledon, dar acest lucru nu o va coborî în clasamentul mondial. Românca a început cel de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului pe poziţia a treia şi va rămâne acolo şi după terminarea lui. Nici Eugenie Bouchard şi nici Petra Kvitova, finalistele de la All England Club, nu o mai pot întrece. Ea va avea un total de 6785 de puncte, la doar 175 de puncte de locul al doilea, pe care îl ocupă Na Li.


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  04 Iulie 2014, 11:42
Postat de ataraxia pe 04 Iulie 2014, 09:23

doamne fereste sa castige animalul ala de kvitova...yak, e de-a dreptul gretoasa. oricum, bouchard o rupe pe cehoaica si va castiga si la seniori, dupa ce anul trecut a invins la juniori...tare, nu?

Aiurea...o bate Petra de nu se vede.Bouchard a ajuns in aceasta finala doar pt faptul ca Simona s-a batut singura.Pe langa faptul ca s-a accidentat, a comis si foarte multe greseli nefortate.

dora
dora  •  04 Iulie 2014, 11:34
Postat de mplttev pe 04 Iulie 2014, 09:35

Simona nu va participa la turneul de la Bucuresti pentru ca n-are cum

De ce nu are cum...atita vreme cit accidentarea nu este atit de grava...

maruska82
maruska82  •  04 Iulie 2014, 10:19
Postat de ataraxia pe 04 Iulie 2014, 09:23

doamne fereste sa castige animalul ala de kvitova...yak, e de-a dreptul gretoasa. oricum, bouchard o rupe pe cehoaica si va castiga si la seniori, dupa ce anul trecut a invins la juniori...tare, nu?

ar fi bine sa castige bouchard ca sa nu se apropie kvitova asa mult de simona in clasament dar nu a castigat bouchard anul trecut la junioare ci belinda bencic pe care a batut-o halep in turul 3 cu 6-4,6-1;bouchard a castigat in 2012

Vezi toate comentariile (6)
Comentează