SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Campionul bulversat » Murray a fost învins în mod neaşteptat de Stanislas Wawrinka la US Open

Articol de - Publicat sambata, 07 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 06 septembrie 2013 20:50

Andy Murray, cel care se impusese în 2012 la New York, a fost elimnat în sferturile de finală de Stanislas Wawrinka. Elveţianul este pentru prima oară în semifinalele unui turneu de Mare Şlem.

Andy Murray, campionul de la Wimbledon 2013 şi campionul en tire de la US Open, a pierdut joi noaptea, el fiind învins cu 6-4, 6-3, 6-2 de Stanislas Wawrinka. Britanicul şi-a tot căutat forma după ce a împlinit visul unei naţiuni, acela de a avea din nou un campion britanic la Wimbledon.

În turneele de după al treilea turneu de Mare Şlem al anului, Murray a ajuns cel mai sus în "sferturi". Joi noaptea a fost mai mereu frustrat de jocul său din meciul cu elveţianul, primind chiar şi avertisment pentru că şi-a spart racheta.

"A fost o zi grea pentru mine. El a jucat un tenis excepţional, a servit incredibil, a jucat prea bine", a spus la final Andy.

Pentru Wawrinka, al zecelea jucător al lumii, atingerea semifinalelor într-un turneu de Mare Şlem este o premieră. "E minunat, mai ales că am cîştigat un astfel de meci, el era campionul en titre, un adversar atît de dificil! Sînt foarte fericit, e o nebunie pentru mine".

În penultimul act, Stan îl va întîlni pe Novak Djokovici, care a trecut joi noaptea de Mihail Iujnîi cu 6-3, 6-2, 3-6, 6-0.  În cealaltă semifinală, de azi, se vor înfrunta Rafael Nadal şi Richard Gasquet.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează