SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Caroline Wozniacki şi-a concediat tatăl!

Săptămîna viitoare, Wozniacki va juca la turneul de la New Haven.
Săptămîna viitoare, Wozniacki va juca la turneul de la New Haven.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 11:05

Caroline Wozniacki, liderul mondial, nu va mai fi antrenată de tatăl său, informează presa daneză. Caroline şi Piotr Wozniacki au discutat despărţirea profesională încă după Wimbledon, cînd daneza a fost învinsă de Dominika Cibulkova.


Presa din Danemarca mai susţine că familia Wozniacki deja a angajat un alt antrenor, dar care nu li s-a alăturat deocamdată.

Numărul unu mondial a fost în atenţia ziarelor în aceste săptămîni, mai mult pentru relaţia cu golferul Rory McIlroy, decît pentru performanţele de pe terenul de tenis, ea pierzînd în primul meci atît la Toronto, cît şi la Cincinnati. La aceste turnee, încă a fost însoţită de tatăl său.

Deocamdată nu se cunoaşte identitatea noului antrenor, dar se pare că e un fost jucător de tenis. Agentul danezei a confirmat faptul că Piotr nu se va mai ocupa de pregătirea fiicei sale, dar că încă nu a fost angajat un nou tehnician. "Sînt tatăl ei şi întotdeauna mă voi afla alături de ea", a spus Piotr.

Săptămîna viitoare, Wozniacki va juca la turneul de la New Haven.


Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
kitesku
kitesku  •  19 August 2011, 18:28

Este praf rau Wozniacki,petarda...s-a facut si cat o vaca...O CARICATURA.

ultraviola992
ultraviola992  •  19 August 2011, 13:37

Hai Wozniacki viitoarea campiona la us open!!!Meriti titlul

mateiserban
mateiserban  •  19 August 2011, 13:03

asta cu tatal antrenor e o prostie. la acest nivel ma gandesc ca e nevoie de oameni profesionisti. in plus, presiunea psihologica va fi mult mai usor de suportat acum ca nu mai e antrenata de tatal ei

Vezi toate comentariile (3)
Comentează