SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Ce a spus Halep după victoria reconfortantă în fața lui Vandeweghe: "Am vrut să fac asta și cred că am reușit"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 18:49

Simona Halep i-a predat o lecție de tenis americancei Coco Vandeweghe, pe care a surclasat-o în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, învingând-o cu un sec 6-1, 6-1.

Tenismena română a declarat la finalul partidei că e mulțumită de nivelul jocului său, dar că nu se gândește la titlul câștigat anul trecut, intenționând să ia fiecare meci în parte. 

"Nu am făcut nimic special, doar am rămas concentrată la ceea ce am de făcut. Am jucat foarte bine şi cred că am dominat-o pe tot terenul. Am vrut să iau mingea de sus şi să servesc cât mai bine. Am vrut să fiu concentrată doar la mine şi la atitudinea mea şi am făcut-o destul de bine.

"Nu mă gândesc la titlul de anul trecut, vreau doar să joc cel mai bun tenis al meu mâine, în semifinale, şi să dau totul pentru a câştiga", a precizat Halep, după finalul partidei cu jucătoarea americană. 

Ce a spus viitoarea adversară despre Halep

Anastasija Sevastova se va duela cu Halep pentru cea de-a doua oară în acest an, iar la conferința de presă de azi a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei. 

"Lovește mingea foarte bine, te face să alergi, schimbă foarte bine direcțiile. În plus, se mișcă foarte bine în teren, trebuie să lovesc de două sau de trei ori pentru a închide punctul pentru că se apără foarte bine, returnează bine. De fapt, ea câștigat aici anul trecut. Ce poți să mai spui?", a declarat letona, conform WTA

Citește și:

Victorie fulger pentru Halep! După un joc perfect, Simona e în semifinale la Madrid » Cu cine joacă în turul următor

Sclipitoare și la dublu » Halep și Begu s-au calificat în semifinale la Madrid » Pe cine ar putea întâlni în penultimul act

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează