SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Ce decizie a luat Eugenie Bouchard înainte de meciul de Fed Cup: "Trebuie să fac asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2015 13:50

România și Canada se vor înfrunta în barajul pentru Grupa I Mondială, în perioada 18-19 aprilie.

Căpitanii nejucători ai celor două echipe au anunțat jucătoarele convocate pentru meci. În timp ce absența Simonei Halep este sigură, Eugenie Bouchard nu s-a decis dacă va participa, dar șansele sînt minime.

Canadianca a fost eliminată surprinzător în turul doi al turneului de la Charleston, de Lauren Devis, scor 3-6, 1-6. După meci, Bouchard a declarat că are nevoie de o pauză de la turnee.

"Nu m-am simțit bine astăzi și nici în utlima vreme. Am avut cîteva probleme fizice. M-am simțit fără vlagă, fără putere. Poate m-am grăbit cînd am intrat la acest turneu.

Acum trebuie să fac o pauză și să nu mai particip la cîteva turnee. Trebuie să fac un pas înapoi, să mă gîndesc la ce urmează și să îmi analizez jocul.

Vreau să mă antrenez mai mult și să am o discuție cu antrenorul, ca să văd ce facem greșit. Poate este vina mea sau a cuiva din echipă. Vreau să mă asigur că totul este bine." a spus Bouchard 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  09 Aprilie 2015, 21:02
Postat de quiss pe 09 Aprilie 2015, 15:07

Dragă Gsp, mi-am făcut cont special pentru a putea scrie asta: ***. De ce? 1. Nu v-ați deranjat să scrieți nici măcar un rând despre victoria Monicăi Niculescu de la Katowice. Oare de ce? Pentru că vă încurcă socotelile? Pentru că nu o mai puteți prezenta pe Simona Halep drept marea trădătoare de neam și țară? Pentru că n-ați mai avea un țap ispășitor? Sau pentru că Monica, întocmai ca Simona și-a calculat altfel prioritățile? 2. Pentru că dezinformați. Bouchard nu va participa la Fed Cup și dacă v-ați pune mintea la bătaie ați înțelege și de ce. Canadianca că își va lua sau nu o pauză, tot nu va veni la Fed, ci ar alege alt turneu pentru că are nevoie ca de aer de meciuri, de puncte și de victorii! Singurul ei turneu bun anul ăsta a fost Australian Open unde a bătut-o pe Begu și a pierdut în sferturi la Șarapova. În rest a pierdut la Antwerp în primul tur, la Indian Wells a fost scoasă de o jucătoare de loc 85, la Miami de o jucătoare de loc 113 și azi-noapte a pierdut în primul tur la Charleston în fața unei jucătoare de loc 66. Pentru ea e mai important să rămână în top 10 WTA decât Fed Cup-ul. și 3. Presupunând că totuși Bouchard ar veni la meciul de Fed Cup ați fi putut să vă deranjați să faceți un articol în care să prezentați de ce n-ar trebui să ne temem de marea echipă a Canadei. Unele din motive le-am scris deja la punctul 2. Apoi, au jucătoare de locul 200 WTA! Dar nah, e mai ușor să pui la stâlpul infamiei o spotivă care ne face cinste... ***

Alta "tradatoare"...sa plece in U.S.A. hahahaha Despre fata asta chiar ca poti spune ca a avut noroc,precum barza chioara,anul trecut cind a acumulat niste puncte de a propulsat-o in virful ierarhiei (top 10 W.T.A.).Dar prin septembrie,anul acesta,nu va vi in primele 20.GARANTAT. Oricum,eugenia este o ***! Si spun asta de aproape 16 luni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

msr_ms
msr_ms  •  09 Aprilie 2015, 18:11

pai lotul canadei nu trebuia anuntat cel tarziu ieri 8 aprilie?cum adica nu s-a decis...poate se decide pe 16 aprilie sa joace.

bogol
bogol  •  09 Aprilie 2015, 17:25

LOL, sa isi analizeze jocul? Pai declarase acum mai putin de 6 luni ca nu are nici o slabiciune in joc. Ce e de analizat. Perfect... Asta imi aminteste de timpuri noi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează