SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢIE

Cea mai proastă veste pe care o putea primi Simona Halep! Ion Ţiriac: "Totul e cauzat de faptul că e româncă" :S

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 20:35

Numit Doctor Honoris Causa al Academiei de Educaţie Fizică şi Sport, Ion Ţiriac a ţinut un discurs în care nu a putut evita subiectul Simona Halep. 
Omul de afaceri a negat încă o dată faptul că ar fi managerul ei şi i-a dat o veste proastă româncei. Ţiriac e de părere că Simona nu se va putea apropia de nivelul jucătoarelor de top din punct de vedere financiar dintr-un singur motiv.

"Din păcat pentru ea are destul de puţini sponsori, chiar foarte puţini. Totul este cauzat de faptul că e româncă.

Nu e italiancă, nemţoaică sau americancă. De asta va cîştiga probabil mereu 25% din banii pe care îi iau toate aceste jucătoare de top", a spus Ţiriac.

1,5 milioane de euro cîştigă Simona Halep din sponsorizări

20 de milioane de euro cîştigă Şarapova

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
xnread
xnread  •  21 Noiembrie 2014, 17:42
Postat de hofer pe 21 Noiembrie 2014, 02:08

Simona a castigat iubirea Romanilor si asta face mai mult decat toti bani de pe lume. Respect SIMONA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Buna ziua...in mod categoric totusi,dragostea trece prin stomac iar patrotismul sec nu satisface cerintelor unei sportive cu pretentii.. ;-)

tonyneculai
tonyneculai  •  21 Noiembrie 2014, 16:37

hai sa cautam scuze cu nationalitatea acuma. Uite ca nici sharapova nu e italianca , americanca sau ce pielea mea natii ai zis tu acolo si e a doua ca bani pe anul asta la femei. Are pur si smiplu treaba ca trofeele castigate. Si aici ca refer la oricare din cele de Grand Slem Si la Turneul Campioanelor. Dupa ce o sa ia si Simona 2 -3 turnee de genul atunci se vor imbulzi si sponsorii. Hai sa nu facem comparatie cu Serena ca nu exista la nivel total de trofee majore. Si Simona e o copila abia aparuta in tenis la nivelul cel mai inalt. Serena are 35 de ani , o stie lumea de 15 ani. Tiriac...tot o dam p-aia cu tenismanu-el e mai degraba om de afaceri decat tenisman- numarati-i trofeele. LOL

creankk
creankk  •  21 Noiembrie 2014, 14:27
Postat de madskills pe 21 Noiembrie 2014, 08:00

Vai, e romanca...biata de ea..Pai Azarenka e bielorusa, si cu tot respectul pentru poporul ala, nici dracu n-a auzit de ei peste hotare. Noi avem ambasadori de nici nu am timp si loc sa-i enumar pe toti. Si vine nea Ion si ne spune ca vezi doamne din cauza natiei e marginalizata Halep. Dar daca s-ar uita mai atent, in lumea sportului din ziua de azi, implicit cea a sponsorilor, conteaza aspectul fizic daca dpdv sportiv nu esti "creme de la creme". Woszniaski e frumusica foc si are zeci de contracte, Sharapova la fel si mai e si campioana de GS de cateva ori. De Serena nu mai vb, aia putea sa fie si muma padurii, dar e cea mai buna din istorie. Simona nu exceleaza la nimic

Tu chiar crezi ce spui, sau îți place să inventezi știri? Serena cea mai bună din istoria tenisului? Big fail. S. Williams: V-Î 684–120, titluri 64, titluri GS 18 - S. Graf: V-Î 902–115, titluri 107, titluri GS 22.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează