SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cine este Lizette Cabrera, prima adversară a Simonei Halep la Australian Open » Nu a trecut niciodată de primul tur la un Grand Slam

Lizette Cabrera // foto: Guliver/gettyimages
Lizette Cabrera // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 19:40 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 21:16

Simona Halep (29 de ani, locul 2 WTA) o are adversară pe Lizette Cabrera (23 de ani, #140 WTA), în primul tur de la Australian Open. Va fi prima înfruntare directă între cele două jucătoare.

Beneficiară a unui wild-card, Lizette este în fața celei de-a patra sa participare la Australian Open. Cabrera nu a trecut vreodată de primul tur la un turneu de Grand Slam, în cinci încercări (trei la Australian Open, două la US Open). La Roland Garros și Wimbledon, Lizette nu a ajuns pe tabloul principal.

În prezent ocupanta locului 140 WTA, Lizette nu a pătruns între primele 100 de jucătoare ale lumii. Cea mai bună clasare este locul 119, atins în urmă cu un an.

Cele mai bune rezultate ale australiencei la turneele WTA sunt reprezentate de calificările în faza sferturilor de finală la competițiile din Hobart și Burnie, ambele din Australia.

2021, început cu stângul de Lizette Cabrera

Născută în Townsville, Australia, din părinți filipinezi, Lizette este antrenată de Anthony Richardson. În singurul ei meci disputat în 2021, australianca a cedat în fața rusoaicei Varvara Gracheva la Yarra Valley Classic, scor 6-2, 4-6, 2-6.

1,67 metrimăsoară adversara Simonei Halep

Simona Halep: „Nu o cunosc pe Lizette Cabrera”

„Nu o cunosc pe Lizette Cabrera, nu am jucat niciodată contra ei. Nu știu cum vine mingea de la ea, dar i-am urmărit puțin jocul. Primul tur e mereu periculos. Sunt concentrată și voi repeta ce trebuie să fac împotriva ei. Mă voi pregăti pentru meci”, a declarat Simona înainte de meciul de pe arena „Rod Laver”.

Citește mai multe știri din tenis: 

Schimbare la Melbourne! » Ce s-a întâmplat cu suprafața de la Australian Open

Simona Halep, decizie complet surprinzătoare » S-a înscris și în proba de dublu de la Australian Open și face pereche cu o puștoaică de 16 ani

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează