SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEE

Continuă meciurile oscilante? » Rezultate bizare pentru Simona Halep în 2014! Ion Ţiriac a avertizat-o

Simona Halep, foto: reuters
Simona Halep, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 12 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 12 mai 2014 13:57

Simona Halep a avut un an excelent pînă acum, dar rezultatele au fost oscilante. A urcat pe locul 5 WTA şi este foarte aproape de primele 4 jucătoare ale lumii însă nu a dat satisfacţie la toate turneele.

De altfel, Simona nu a reuşit în acest an două turnee consecutive pozitive, un lucru pe care l-a remarcat şi Ion Ţiriac! Fostul mare tenisman a declarat încă de acum două luni că un punct slab al Simonei este că nu reuşeşte mai multe turnee bune.

Iar afirmaţia lui Ţiriac este susţinută de rezultatele lui Halep din 2014, aceasta fiind eliminată de fiecare dată în primul tur după un rezultat pozitiv.

După sfertul de la Australian Open, cea mai bună performanţă din carieră în turneele de Mare Şlem, a urmat un eşec în primul tur. La fel s-a întîmplat la Dubai după victoria de la Doha.

Simona joacă în această săptămînă la Roma, iar dacă se menţine "tradiţia" ultimelor rezultate, ar trebui să reuşească un turneu excelent chiar la Roland Garros, turneu de Mare Şlem pe care l-a şi cîştigat la juniori.

Rezultatele Simonei Halep din acest sezon:
Sydney: eliminată în primul tur
Australian Open: calificare în sferturi
Paris: eliminată în primul tur
Doha: a cîştigat turneul
Dubai: abandon în primul tur
Indian Wells: calificare în semifinale
Stuttgart: eliminare în primul tur
Madrid: calificare în finală

Citește și:

Presa din Ucraina, reacție incredibilă după România - Liechtenstein. Ce spune înainte de debutul la Euro: „Rușinos! Fără scuze”
Nationala
Presa din Ucraina, reacție incredibilă după România - Liechtenstein. Ce spune înainte de debutul la Euro: „Rușinos! Fără scuze”
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Nationala
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”
Nationala
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (43)
domnelu
domnelu  •  13 Mai 2014, 12:04

M-am lamurit. Astia cand baga articole nesemnate scriu verzi si uscate ca sa incite publicul. E si asta un soi de marketing, de aceeasi categorie ca ignetele rusoaicei.

williamfaulkner
williamfaulkner  •  13 Mai 2014, 11:26

Inca un articol stupid despre Simona, marca Luminita. De parca e vinovata Simona ca a trebuit sa se opereze la deget si ca nu s-a refacut instantaneu dupa operatie, ca sa joace a doua zi. Mai bine iti aminteai ca anul trecut a castigat trei titluri intr-o luna, unul dupa altul, pe zgura, apoi pe iarba, apoi iarasi pe zgura, lucru care nu s-a mai auzit in tenis. Iar la finalul anului a castigat la Moscova si la Sofia tot asa, doua turnee consecutive. Dar ce sa stie Luminita tenis... Mai bine scrie si tu despre puscariasi, ca toti colegii tai, si lasa tenisul pentru alte site-uri, unde scriu jurnalisti care stiu tenis.

pixelforall
pixelforall  •  13 Mai 2014, 11:24
Postat de peter76610 pe 12 Mai 2014, 23:37

Bravo, n-am vrut sa zic mai mult dar e clar ca e foarte greu sa legi mai multe turnee si sa le si câstigi, uite ca nici Serena nu reuseste , a noastra saraca nu are voie nici sa se accidenteze nici sa prinda o zi mai proasta ca gata,apar cârcotasii din toate partile

Plus ca gemetele rusoaicei se auzeau pana'n Romania!.... Cand castigi urat parca nu e acelasi lucru....

Vezi toate comentariile (43)
Comentează