SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Copie la indigo după 2001 » Serena Williams s-a retras de la Indian Wells, turneu pe care îl boicotase în ultimii 14 ani

Articol de - Publicat duminica, 22 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 22 martie 2015 19:22

Serena Williams nu a putut juca vineri la Indian Wells, turneu în care revenise după 14 ani

Uneori, coincidenţele, mai ales nefericite, apar în momentele cele mai nepotrivite. Serena Williams abia aşteptase să revină la Indian Wells, turneu pe care îl boicotase din 2001 încoace din cauza reacţiei rasiste de atunci a spectatorilor.

Era înainte de semifinale, trebuia s-o întîlnească pe Venus Wiliams, dar Venus şi-a anunţat forfait-ul cu puţine minute înainte de începerea disputei. Tribuna plină a fluierat şi huiduit anunţul, iar surorile au promis să nu mai revină. Decizia a fost schimbată însă, coincidenţa n-a putut fi evitată.

Vineri noapte, americanca a comunicat că nu poate intra pe teren pentru penultimul act cu Simona Halep. Motivul, ca şi acum 14 ani: accidentare la genunchi.

"Eram la antrenament, totul mergea bine, dar în ultimele două minute am apăsat pe un serviciu şi am simţit o durere ascuţită. Am zis «OK» şi am servit din nou. Şi durerea a apărut iar. Am încercat totul, am făcut chiar şi o injecţie, ceea ce nu mai încercasem pînă acum. Am vrut să dau 200%, dar n-a fost să fie", a spus Williams, care a intrat în arenă pentru a se adresa spectatorilor.

Cele cîteva tentative de fluierături au fost repede acoperite de ovaţii. Serena a spus că ar fi avut nevoie de două zile în plus şi că speră să poată juca la Miami.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează