SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Corespondență din Londra » Interviu Monica Niculescu după calificarea în turul 3 la Wimbledon: ”Fata a avut ghinion că a picat cu mine”

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2015 23:18

Monica Niculescu, numărul 48 WTA, s-a calificat în turul al 3-lea la Wimbledon după 6-3, 6-3 cu Jana Cepelova, învingătoarea Simonei Halep din runda inaugurală.

În turul următor, ea o va întîlni pe Kristyna Pliskova, sora Karolinei, care a cîștigat Wimbledon-ul la junioare în 2010.

- Monica, turul al treilea la Wimbledon în premieră...
- Sînt foarte fericită, a fost un meci foarte greu.

- Dacă te uiţi la scor n-ai zice asta...
- Dacă te uiţi la scor da, dar dacă ai vazut meciul în nici un caz. Ea a jucat foarte bine, m-a alergat, am fost obosită, mă bucur că am luat acel game la 4-3. Mă bucur că am servit bine, că am intrat bine în meci și nu-mi vine să cred, sînt foarte fericită. Nici nu ştiu cum am dat ultima minge,am venit în faţă, ea a dat bine şi nu știu cum m-am întins şi am dat o ramă acolo înapoi.

- A părut că nu ai aer la un moment dat...
- Da, m-a alergat foarte mult, are unghiuri foarte bune, nu ştiu Simona cum s-a simțit în meci.

- Totuşi, avea o singură victorie în 2015 înaintea meciului cu Simona.
- A avut mari probleme de sănătate, în Australia a fost in spital, nu ştiu ce a avut. A făcut turul trei aici într-un an, a avut mingi de meci cu Vinci, sînt sigură. Mă enervează cînd aud că e locul 106 şi alte lucruri de genul acesta. A bătut-o pe Serena anul trecut, sînt sigură ca o să mai auzim de ea. Nu e ușor să baţi numărul trei mondial, să scoţi acel meci pe un teren mare, nu e uşor.

- Te gîndeai că o să ai rezultatele astea pe iarbă înainte să înceapă sezonul, finală la Nottingham, turul trei la Wimbledon?
- Mă gîndeam să schimb ceva pe iarbă, să vin în faţă. Sincer, eram supărată după începutul de an, am fost accidentată în Australia, m-a durut spatele rău, mi-au ieşit punctele. Am două hernii în zona toracică şi nu mă lasă să mă rotesc. Acum e bine, fac exerciţii. Am venit pe iarbă după victoria de la Marseille, pe zgură. Nu ştiam ce să fac cu Nottinghamul. Le-am cerut să joc marţi. S-a putut, apoi cu Lepchenko, în primul tur eram pe lîngă, nu ştiu cum am scos meciul acela. Apoi cu Radwanska am făcut cel mai bun meci nu ştiu dacă din carieră, dar mă simţeam bine, îmi plăcea ce fac. Voleul, totul mergea.

- E greu pentru jucătoare să concretize o victorie mare?
- Ce să zic, fata a avut ghinion că a picat cu mine. Daca avea meci cu cineva care loveşte la şold era altceva, eu joc diferit. Am servit bine şi asta a a fost cheia.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  03 Iulie 2015, 16:41

se pare ca *** esti tu, nu stii nimic si faci pe narcisistul! la- bara cu tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1429283900726653
Niculae Blaga  •  03 Iulie 2015, 12:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minu_nat
minu_nat  •  03 Iulie 2015, 10:54

Felicitări Monica! Am văzut meciul intergal, Ceva distractiv...Cam de pe la jumătatea setului întîi Cepelova a refuzat să mai trimită lovituri pe forhand-ul Monicăi,se ferea ca de dracu”:))...Ieri a învins inteligenţa în joc în faţa forţei loviturilor slovacei. Un fapt interesant. La meci a asistat şi tatăl Simonei alături de alţi români,ce după ultima minge a meciului s-a bucurat sincer îmbrăţişîndu-se cu Monica. Era bucuros că avem o fată din România care merge mai departe.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează