SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondenţă din Madrid » Cauzele unui eşec neaşteptat » Monica Niculescu explică înfrângerea în faţa americancei Louisa Chirico

foto: Guliver / Getty Images
foto: Guliver / Getty Images

Articol de , - Publicat duminica, 01 mai 2016 19:04

Monica Niculescu (31 WTA) a pierdut partida din turul I de la Madrid cu Louisa Chirico (133  WTA), scor 7-5, 6-1. Jucătoarea noastră a vorbit  după eliminarea neaşteptată despre greşelile pe care le-a făcut.

"Adversara mea a jucat mai bine. Antrenorul meu o urmărise înainte. Mi-am imaginat că o să joace bine, mai ales că în calificări învinsese jucătoare valoroase de zgură. Eu am servit rău, am fost tot timpul în spatele liniei și nu am reușit să pun presiune pe ea. Am încercat să mă mut cu reverul, mi-am spus că poate merge, dar, în același timp, poate am încercat prea multe.

M-am simțit la fel ca în meciul cu Radwanska, de la Indian Wells, când la fel, am încercat multe și am greșit mult. Poate scorul setului al doilea pare drastic, dar în teren lucrurile au fost mai strânse.

Condițiile sunt diferite aici, mingea sare mult. Nu vreau însă să-mi bag în cap că nu-mi place zgura și că nu e un turneu favorabil mie pentru că nu am trecut de turul 1 pînă acum. Mai am turnee, urmează Roma, Roland Garros, vom vedea...", a spus Monica Niculescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
194362334230310
Robert Damian  •  02 Mai 2016, 13:24

Ma asteptam la mai mult,Monica!!!Pacat,ai multe calitati,si chiar si cu.....jocul tau mai...neortodox,poti face mai mult!!!!Bafta pe viitor!!

raducallin
raducallin  •  02 Mai 2016, 08:44
Postat de catalynn pe 01 Mai 2016, 19:40

Bă băieți sunteți praf ... Setul doi a fost 6-1, nu 6-3. Aceeasi greșeală ca si la articolul precedent ...

Vezi ca "baietii" e doua ziariste )))

mplttev
mplttev  •  02 Mai 2016, 08:05

Trebuia să-i pună poza lui Begu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close