SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondență din Madrid » Irina Begu după succesul incredibil cu Muguruza: "Picioarele? Nu aș vrea să vi le arăt"

Articol de , - Publicat marti, 03 mai 2016 01:59

Irina Begu a câștigat dramatic meciul cu Garbine Muguruza, locul 4 WTA, scor 5-7, 7-6 (4), 6-3, și s-a calificat în turul 3 de la Madrid la capătul unui meci de aproape 3 ore.

"Sunt obișnuită cu meciurile lungi, am avut destule în America. E frustrant să conduci în fiecare set și apoi să se întoarcă scorul, însă antrenorul meu, Adrian Cruciat, m-a ajutat foarte mult.

A venit și mi-a spus că sunt foarte aproape de ea, să mențin nivelul, iar asta m-a incurajat și mai mult. Per total, sunt mulțumită pentru felul în care am luptat, indiferent dacă pierdeam sau câștigam.

Am luptat pentru fiecare punct și acesta e următorul pas pe care vreau să-l fac în cariera mea. Ea este o jucătoare puternică, e greu să joci împotriva ei, însă am avut de la început un plan bine pregătit.

Asta m-a ajutat foarte mult, dar și serviciul. Am avut momente foarte bune în meci și momente mai puțin bune, dar sunt bucuroasă de această victorie.

Picioarele? N-aș vrea să vi le arăt, dar nu contează, sunt bine, am făcut tot ce am putut ca să fiu aptă. Urmează o noapte lungă, stretching, masaj, să mînânc ceva, dar e bine că voi avea o zi de pauză", a zis Irina Begu pentru GSP.Ro. 

În turul următor Irina Begu o va înfrunta pe Christina Mc Hale, locul 59 WTA, care a trecut de cehoaica Pliskova. Va fi primul meci dintre cele două.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  03 Mai 2016, 16:57

Nu rezultatul in sine, ci jocul, tenisul de foarte inalt nivel practicat ieri de Irina, a surprins. Muguruza in primul rand a fost surprinsa, asa cum a si recunoscut la conferinta de presa. Apoi antrenorul ei, Sam Sumyk, a recunoscut nivelul Irinei, comentatorii partidei au subliniat si ei asta. Si eu as fi fost foarte multumit chiar si daca ar fi pierdut. Bravo Irina, la mai mare, Irina !

mplttev
mplttev  •  03 Mai 2016, 15:57

"Picioarele? Nu aș vrea să vi le arăt" Eu totuși aș vrea!

10209473421743246
Liviu Souca  •  03 Mai 2016, 11:45

Genial cum incerca antrenorul lui Muguruza sa o motiveze, spunea - e mai buna dar trebuie sa stai aproape de ea! Sa nu uitam, vorbim de nr 4 mondial ;) Bravo Irina

Vezi toate comentariile (10)
Comentează