SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Corespondență din Madrid » Reîntîlnirea care nu se va mai întîmpla » Florin Mergea spera la un duel cu frații Bob și Mike Bryan

Articol de , - Publicat vineri, 08 mai 2015 00:00

Florin Mergea contempla miercuri posibilitatea de a-i întîlni, alături de partenerul său, Rohan Bopanna, pe frații Bob și Mike Bryan în sferturile de finală de dublu de la Madrid.

Românul are deja două victorii asupra gemenilor lideri mondiali anul acesta, ambele obținute alături de Dominic Inglot, fostul său coleg. Au fost la Australian Open, în "optimi", 7-6 (4), 6-3, și la Dubai, în "sferturi", 7-6 (6), 2-6, 10-8.

"Și anul trecut, la Shanghai, în semifinale, cînd am jucat cu Rohan, am fost aproape de ei", și-a amintit Florin. "Ar fi însă prima dată cînd i-am întîlni pe zgură, ceea ce, măcar teroretic, ar însemna un avantaj pentru noi", a mai spus el.

Însă ieri frații Bryan au părăsit competiția, ei fiind învinși de perechea Juan Sebastian Cabal/ Adrian Manrino (Col/Fra) cu 7-6 (4), 7-5.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează